Oyunun Steam sayfasında "Arayüz" ve "Altyazı" kısmında Türkçe seçeneğinin olduğu belirtilmiş, halbuki önceden Türkçe seçeneği yoktu. Oyuna girdikten sonra bu konuda bilgilendirebilir misin başkan?
Sonunda o kutlu güne ulaştım.
Şimdi girdim ve oyun Türkçe. Gerçi başlangıçta muhabbet ettiğimiz kişi ile konuşurken İngilizce kısım vardı. Oyunun kalanı nasıl azıcık oynayayım ortaya çıkar.Oyunun Steam sayfasında "Arayüz" ve "Altyazı" kısmında Türkçe seçeneğinin olduğu belirtilmiş, halbuki önceden Türkçe seçeneği yoktu. Oyuna girdikten sonra bu konuda bilgilendirebilir misin başkan?
Multisi var mı peki?Şimdi girdim ve oyun Türkçe. Gerçi başlangıçta muhabbet ettiğimiz kişi ile konuşurken İngilizce kısım vardı. Oyunun kalanı nasıl azıcık oynayayım ortaya çıkar.
Multi kısmı var ama ana haritada mı geçiyor yoksa kale savaşı gibi farklı farklı savaşlar yapabildiğin mi bilmiyorum.Multisi var mı peki?
Tamamdır sağolŞimdi girdim ve oyun Türkçe. Gerçi başlangıçta muhabbet ettiğimiz kişi ile konuşurken İngilizce kısım vardı. Oyunun kalanı nasıl azıcık oynayayım ortaya çıkar.
İyiymişAlman yayıncının Bannerlord’u oynayışına bakın:/ Adam oyunu bizim türklerden daha çok hissediyor.
23k kişi de izliyor ha.