Deneyebilirsin aslında. :/ Fena değilmiş sistemin.Zaten 1920x1080 denemedim bile ikinci oyuna.Muhtemelen yakar makinayı
Deneyebilirsin aslında. :/ Fena değilmiş sistemin.Zaten 1920x1080 denemedim bile ikinci oyuna.Muhtemelen yakar makinayı
Sırf ikinci oyunu tekrar oynamak için indirdim programı.Belki üçüncü oyuna da bakarım.Şu ara Greedfall oynuyorum.Fena oyun değil.Deneyebilirsin aslında. :/ Fena değilmiş sistemin.
Brootherhood Ac serisinin CoD-Modern Warfareıdır.Ne kadar iki serinin de ikinci oyunları en sevdiğim oyunları olsa da bu dediğim iki oyun farklı bir soluk getirmiştir serilere.AC serisine baştan başladım. Revelations'tayım şu anda. O zaman oynarken fark etmemişim ama grafik olarak önceki oyunların üstüne koymuş bayağı. Bakalım eski zevki alabilecek miyim. Şimdilik listem: Brotherhood>2>1
Hikaye olarak 2 hepsini ezer ama
Ds hakkında düşüncelerimi özetlemişsin. Zorluğu aşırı abartılıyor. Bloodborne ve nioh gibi oyunlar için 2011 yılında güzel bi temel atmış o kadar.Ds serisinin oyun dünyasına yaptığı en büyük katkılardan biri hardcore gamer olmaya özenen ergenlerin egosunu tatlı tatlı okşamasıdır. Piyasadaki zorluk algısından ötürü şu oyunları bitirdikten sonra çok matah bir şey başardığını ve gerçekten buna herkesin çapının yetmeyeceğini düşünen bir sürü sevimli kardeşimiz var. Tabi soulsborne serisini oynayıp bitirmiş adamlar özelllikle Ng için bu zorluk seviyesine yapılan abartı yorumlara mabadıyla gülüyor. Komple Ds serisi sadece Bloodborne'un yanında bile vasat kalırken öveyim derken çok uçmamak lazım. Zorluk isteyen combat sistemi kompleks olacak oyuna tamamen hakim olacağım diyen gitsin Nioh'i bitirsin. Talisman falan kullanmadan. Ds serinin tarzı dünyası ve atmosferi beni bağlıyor diyen de gitsin BB oynasın. Hatrına bu kadar ağlanacak bir oyun serisi değil.
Harika tespit. Aslinda boyle bakinca iki serinin boktanlastigi zaman dilimi de cakisiyor. Black Ops 3 zamanı Odysse zamani , AW faciasi vesaire..Brootherhood Ac serisinin CoD-Modern Warfareıdır.
Bana da pasla lan ben de oynayam. Yıllar önce de denediğimde “g3 ü döndür” falan dediği bir yerde takılı kalmıştım. Controllersız zor iş3. oyun yok. Vol2'de vardır belki bilmiyorum ama denemek istiyorsan ayrı indirmen lazım. Sistemini yaz da ben sana düzgün çalışıp çalışmayacağını söyleyeyim. Boşuna uğraşma.
https://drive.google.com/drive/folders/0B2FHA5lwisFPbTUtSVl6UmlSZzQBana da pasla lan ben de oynayam. Yıllar önce de denediğimde “g3 ü döndür” falan dediği bir yerde takılı kalmıştım. Controllersız zor iş
rx 5700 xt varhttps://drive.google.com/drive/folders/0B2FHA5lwisFPbTUtSVl6UmlSZzQ
Password: vn-sharing.net
İndirme işlemi bitince önceki sayfada yazdıklarımı yap ve oynamaya başla evlat. Gow 1 ve 2 yalnız bu. 3.'yü sen de deneme. 2080 ti falan varsa onu bilemem ama. :/
Param var demenin necesi la bu ?rx 5700 xt var