Dandelion'u arıyorum şu an.Hala bitmedi mi ?
Dandelion'u arıyorum şu an.Hala bitmedi mi ?
İlk kez mi bulusacaksın onun ile ? Yan görevlere çok girmişsin herhalde.Yoksa 80 saate oyun bitiyor.Dandelion'u arıyorum şu an.
Evet. Adalara falan daha gitmedim.İlk kez mi bulusacaksın onun ile ? Yan görevlere çok girmişsin herhalde.Yoksa 80 saate oyun bitiyor.
Ben 80 saate dlcleri falan da bitirmiştim.Evet. Adalara falan daha gitmedim.
İyi iyi. Novigrad görevleri biraz sıkmış olabilir ama orası da kendi çapında oynaması keyifli bir yer. Benim de Novigrad ana görevleri bitti. Birkaç yan görev ve kontrat tamamladıktan sonra Velen'de biraz keşif yapıp Skellige'ye geçmeyi düşünüyorum.Dandelion'u arıyorum şu an.
Yoksa sen yan görevleri bitirmeden Witcher 3 bitirdiğini mi iddia ediyorsun?İlk kez mi bulusacaksın onun ile ? Yan görevlere çok girmişsin herhalde.Yoksa 80 saate oyun bitiyor.
Ana görevleri bu kadar sıkıcı olan oyunun yan görevleri kanserdir diyerek pek girişmedimİyi iyi. Novigrad görevleri biraz sıkmış olabilir ama orası da kendi çapında oynaması keyifli bir yer. Benim de Novigrad ana görevleri bitti. Birkaç yan görev ve kontrat tamamladıktan sonra Velen'de biraz keşif yapıp Skellige'ye geçmeyi düşünüyorum.
Yoksa sen yan görevleri bitirmeden Witcher 3 bitirdiğini mi iddia ediyorsun?
Bir çarmıhı hak ettin o zamanAna görevleri bu kadar sıkıcı olan oyunun yan görevleri kanserdir diyerek pek girişmedim
Sıkılmadım henüz. Triss'i gönderdim başka bir yere. Şimdi Radovid'i öldürmeye gidiyorum.İyi iyi. Novigrad görevleri biraz sıkmış olabilir ama orası da kendi çapında oynaması keyifli bir yer. Benim de Novigrad ana görevleri bitti. Birkaç yan görev ve kontrat tamamladıktan sonra Velen'de biraz keşif yapıp Skellige'ye geçmeyi düşünüyorum.
Yoksa sen yan görevleri bitirmeden Witcher 3 bitirdiğini mi iddia ediyorsun?
Evet, yan görevler çok iyi.@Smoker
Sindire sindire oynuyorsun anlaşılan. Değer ama. Bundan daha iyi yan görevlere sahip bir RPG oyunu var mı bilmiyorum, denk gelmedim henüz.