Şimdi detroid become human 20 tl ise alırsın sdşlfjlsdşfjSen yine para vermişsin, ben tek kuruş vermeden sürüyle oyun sahibi oldum. Gerçi daha sadece mutan year zero oynadım.
Şimdi detroid become human 20 tl ise alırsın sdşlfjlsdşfjSen yine para vermişsin, ben tek kuruş vermeden sürüyle oyun sahibi oldum. Gerçi daha sadece mutan year zero oynadım.
Zamanında 3 farklı yayıncıdan izleyince doydum diye almamıştım. Bir daha da gelmez öyle fırsat.Şimdi detroid become human 20 tl ise alırsın sdşlfjlsdşfj
Mısır miti müthiş zaten ya, Yunandan bıkmıştık.Ac: Origins oynuyorum dünden beri. Odyssey'den net daha iyi olmuş.
Yok ben bıkmadım aslında ama güzel yansıtamamışlar. Origins her yönden daha kaliteli olmuş.Mısır miti müthiş zaten ya, Yunandan bıkmıştık.
Eksik çıkıyor bir de.Mount&Blade 2 Türkçe olmayacakmış. En büyük firmalardan bile yığınla Türkçe oyun çıktığı şu dönemlerde bu adamların yaptığı büyük terbiyesizlik olmuş. Kendi ülkenin dilinde oyun çıkarmıyorsan en iyisini de yapsan beş para etmezsin demektir.