Bu şekilde Witcher 2'nin yarısından bihaber üçüncü seriye geçmiş olacaksın. Üçüncü seride de senin görmediğin olayların altyapısını oluşturduğu gelişmeler var. Ben senin için diyorum ama sen bilirsin.Onun tarafını seçmem için baskı yapıyorsun.
Bu şekilde Witcher 2'nin yarısından bihaber üçüncü seriye geçmiş olacaksın. Üçüncü seride de senin görmediğin olayların altyapısını oluşturduğu gelişmeler var. Ben senin için diyorum ama sen bilirsin.Onun tarafını seçmem için baskı yapıyorsun.
Üçü de tekrar oynarım o zaman.Bu şekilde Witcher 2'nin yarısından bihaber üçüncü seriye geçmiş olacaksın. Üçüncü seride de senin görmediğin olayların altyapısını oluşturduğu gelişmeler var. Ben senin için diyorum ama sen bilirsin.
Boştayim zaten bu ara.Sen sevmezsin. Zamanında oynaman gerekirdi, şimdi sarmaz. Yine de istiyorsan dene tabii eline yapışmaz. :/
Oluyor mu yani öyle? O kısımları bitirince de, Roche'nin kayıt dosyalarını geri yüklerim.Daha iyi olur. Gerek yok oraları oynamaya.
Ben öyle yapmıştım. :/Oluyor mu yani öyle? O kısımları bitirince de, Roche'nin kayıt dosyalarını geri yüklerim.