C9 güzel görünüyordu. Arkadaşla başlamayı düşünüyorduk. Neden bıraktın? Pay to win mi oyun?TERA'nın combat sistemi C9'dan sonra çok hantal gelmişti bana, denedim epey de oynadım ama sevemedim
C9 güzel görünüyordu. Arkadaşla başlamayı düşünüyorduk. Neden bıraktın? Pay to win mi oyun?TERA'nın combat sistemi C9'dan sonra çok hantal gelmişti bana, denedim epey de oynadım ama sevemedim
Ders çalışmak için bırakmıştım ama derslere engel olmadığını fark ettim. Oynayacak olan olursa siteden başlayabilirim tekrar, benim arkadaşlar gelmez ama sizle oynayabilirim. 63 lvl hesabın hala duruyor olması lazımC9 güzel görünüyordu. Arkadaşla başlamayı düşünüyorduk. Neden bıraktın? Pay to win mi oyun?
Finaller bittiği için boş zamanım var. Normalde Molten WoW adlı private serverda oynayacaktık, şanstan servera saldırı oldu ve çöktü. Bugün çıkan Raven's Cry'ı deneyeceğim ilgimi çekmezse C9'a bir bakarım. Başlarsak buradan ulaşırım sana.Ders çalışmak için bırakmıştım ama derslere engel olmadığını fark ettim. Oynayacak olan olursa siteden başlayabilirim tekrar, benim arkadaşlar gelmez ama sizle oynayabilirim. 63 lvl hesabın hala duruyor olması lazım
Tamamdır, sitede birilerini başlatmak için çok uğraştım gerçi başarılı da oldum ama talihsizliğe denk geldi. Şu an sen gibi başlayacak olan olursa dönerim oyuna ama senden haber alana kadar AION'a göz atayım ben de.Finaller bittiği için boş zamanım var. Normalde Molten WoW adlı private serverda oynayacaktık, şanstan servera saldırı oldu ve çöktü. Bugün çıkan Raven's Cry'ı deneyeceğim ilgimi çekmezse C9'a bir bakarım. Başlarsak buradan ulaşırım sana.
bağlantılıBeyler Mass Effect serileri bir biriyle bağlantılı mı ? Ben direk 3'ü oynamak istiyorum.