Çiktı mı oyun ?Rdr2 pc de 150 gb boş alan istiyor oyunun boyutu 109 gb bende de 139 gb boş alan var indirsem acaba problem çıkarır mı oyunu kurarken
İndirmeye açıldı ama 1 kasım mı 3 kasım mı ne ozaman oynanabilir olucaktı sanırım öyle hatırlıyorum şuan rockstar launcher dan indirebiliyorsun oyunu 109 gb haftaya cumartesi mecbur yeni ssd taktırıcam pc yeÇiktı mı oyun ?
Eyvallah.Oyun için alacaksan ssdye gerek var mı ki.Ssd parasına büyük bir hdd alabilirsin.İndirmeye açıldı ama 1 kasım mı 3 kasım mı ne ozaman oynanabilir olucaktı sanırım öyle hatırlıyorum şuan rockstar launcher dan indirebiliyorsun oyunu 109 gb haftaya cumartesi mecbur yeni ssd taktırıcam pc ye
boşta slotum var laptopta kendim 256 gb ssd kullanıyorum bütün oyunları silmem gerekiyor rdr2 yi oynamak için o yüzden hızlı olsun diye ssd alayım diyorum bu arada rdr2 5 kasım da oynanabilir hale geliyormuşEyvallah.Oyun için alacaksan ssdye gerek var mı ki.Ssd parasına büyük bir hdd alabilirsin.
Yok artık.Diablo 3ün çıktığı günü hatırlıyorum.İslamdan hızlı yayılmıştı dünyada.4.oyun için öyle bir beklenti oluşturamazlar.Beklentileri kırıp parçaladılar üçüncü oyun ile.
Diablo 3 gibi serinin en leş oyununa bile yüzlerce saat gömmüş birisi olarak. Bu kez çok canlar yakacak bir oyun geliyor. İnşallah Diablo 3'te ki hatalarından ders alırlar.
Beklenti oluşturmazlar çok gibi de. Trailer falan on numara olmuş oynanışta 3'e göre bayağı iyi duruyor. Benim çok hoşuma gitti.Yok artık.Diablo 3ün çıktığı günü hatırlıyorum.İslamdan hızlı yayılmıştı dünyada.4.oyun için öyle bir beklenti oluşturamazlar.Beklentileri kırıp parçaladılar üçüncü oyun ile.
Trailerlara inanmıyorum.Dark souls 2 faciası hala rüyalarıma giriyor.Beklenti oluşturmazlar çok gibi de. Trailer falan on numara olmuş oynanışta 3'e göre bayağı iyi duruyor. Benim çok hoşuma gitti.
Kim ders alacak? Blizzard mı??
Diablo 3 gibi serinin en leş oyununa bile yüzlerce saat gömmüş birisi olarak. Bu kez çok canlar yakacak bir oyun geliyor. İnşallah Diablo 3'te ki hatalarından ders alırlar.