Dlc'leri içeriyordur sanırım. Arkadaşın dediği gibi Goty versiyonu al geç.Tamamdır. Bir de Expansion Pass diye bir şey var. Bu da mı DLC?
Dlc'leri içeriyordur sanırım. Arkadaşın dediği gibi Goty versiyonu al geç.Tamamdır. Bir de Expansion Pass diye bir şey var. Bu da mı DLC?
Expansion pass iki DLC'yi içeren ana oyunu içermeyen bir paket. DLC'ler haricinde oyunu alanlar için çıkarıldı. GOTY aldıysan EP'yi almana gerek yok.Tamamdır. Bir de Expansion Pass diye bir şey var. Bu da mı DLC?
Monster Hunters nasıl bir oyun?
Yok yav almam çok pahalıÇoğu kişinin internette ve burda da “tek oynama” dediğini biliyorum ve multinin zevki kesinlikle ayrı. Ama beraber oynayacağın biri yoksa da al bence.
Ben multiplayer’a girmedim hiç (yaşadığım yerde internet leş). 500 küsür saat gömmüşüm oyuna (büyük bi kısmı açık bırakıp gittiğimden oldu ama oynadım baya).
Başka oyuncuyu geçtim yanında dolaşan yardımcı kedi bile yapay zekayı baya bozuyor. Düşman canavar için 1 tane hedef olması daha kaliteli yapıyor dövüşleri. Ama multi’nin de eğlencesi ayrı tabi.
Al derim hacı. Ama bekleyebileceksen iceborne’la beraber al. Güya dlc ama canavar sayısını baya arttırmışlar. Oyunu ikiye katlamışlar nerdeyse.
Ortak kullandığımız her silahta daha iyiyim. AĞLA.@Shakan da var. Ama o daha noob. Gidip dual blade falan oynuyor :S
Yalan söyleyeni sevmiyorlar yaOrtak kullandığımız her silahta daha iyiyim. AĞLA.
Benden iyi olduğun tek silah İnsect Glaive onu da ben kullanmıyorum, nesi yalanYalan söyleyeni sevmiyorlar ya
Heavy bow gunda da, charge bladede de tokatlarım. Long sword da azcık önde olabilirsin. Başka ne var ki lan ortak?Benden iyi olduğun tek silah İnsect Glaive onu da ben kullanmıyorum, nesi yalan
Tokatlanırım demen lazımdı. Hadi Cb çok kuküç bir ihtimal ama Heavy Bowgun seni aşar.Heavy bow gunda da, charge bladede de tokatlarım. Long sword da azcık önde olabilirsin. Başka ne var ki lan ortak?