Gameplay mekaniklerinden bişey bekleme. Başlarda mekaniklere uyuz olup bırakan çok var bu hatayı yapma sakın.
Gameplayden kastım dövüş sistemi değil joystikle yapılan nerdeyse herşey sıkıntı(crafting, loot, hareket etme, skiller, level atlama, ekonomi, dövüş, yapay zeka falan aklına ne gelirse).
Ama dünyası, grafikleri, yan görevleri, ana hikayesi, karakterleri, geralt’ın kendisi falan çok iyi.Direk dünyaya ve hikayesine kaptırırsın kendini. Gameplay sıkıntıları seni sinir edecek kadar kötü değil (belki hareket etme ve dövüş sistemi sinir eder). Oyunun iyi yönleri çoğu kötü yönünü kapatıyor eğer 10-20 saati aşarsan öyle kaptırırsın ki görmemeye başlarsın çoğu sorunu.
Harita dolu ama oyun hissi vermiyor. Skyrim, fallout gibi haritayı dungeon’larla doldurup oyun hissi vermemişler inandırıcı bi şekilde doldurmuşlar haritayı. Ben ne zaman oynadıysam tüm haritayı temizlemeden bırakmadım. Dlc’ler olmadan bile 130-140 saatimi aldı her seferinde (kaç kere baştan oynadığımı bilmiyorum ama 600 saatten fazla oynadığımdan eminim). O kadar saat yemesine rağmen hiç “lan oynanış saati artsın diye uzatmışlar” dedirtmiyor. Her dakikası hikayeyle dolu. “Git şu yaratığı öldür çünkü canım istedi” tarzında görev yok oyunda.
@Dattebayo..!
Kamerasında ne vardı oyunun? Gameplay sorunlarını, haritanın boşluğunu falan hatırlıyorum da kamera sıkıntısı hatırlamıyorum hiç.