Ölmedi ki olum Öyle olsa dedim.Bam diye söylemesene yav
@Raiden çakma kalsın.Oynarım,sonra konuşuruz.
Ölmedi ki olum Öyle olsa dedim.Bam diye söylemesene yav
Haa tamamdır.
Sen oynamadın mı ki bu oyunu.Vaktin varsa oyna.Taş gibi seri valla.Ben bunca zaman nasıl oynamadım bilmiyorum.Haa tamamdır.
Dedik sana gardaş. Bitince Dragon Age'e de bak oynamadıysan.Sen oynamadın mı ki bu oyunu.Vaktin varsa oyna.Taş gibi seri valla.Ben bunca zaman nasıl oynamadım bilmiyorum.
Maalesef. Ne zamandır ilk oyuna TR yama gelecek diye bekliyorum ama sonunda İngilizce oynayacam galiba.Sen oynamadın mı ki bu oyunu.Vaktin varsa oyna.Taş gibi seri valla.Ben bunca zaman nasıl oynamadım bilmiyorum.
Yama çıktı zaten la. :/Maalesef. Ne zamandır ilk oyuna TR yama gelecek diye bekliyorum ama sonunda İngilizce oynayacam galiba.
O kadar zamanım yok ya.Şu oyunu layıkı ile bitireyim yeter.Bu arada Garrus adamdır.Garrus>allDedik sana gardaş. Bitince Dragon Age'e de bak oynamadıysan.
Oyna oyna gayet iyi.Maalesef. Ne zamandır ilk oyuna TR yama gelecek diye bekliyorum ama sonunda İngilizce oynayacam galiba.
Hadi ya, link sallasana.Yama çıktı zaten la. :/
O kadar zamanım yok ya.Şu oyunu layıkı ile bitireyim yeter.Bu arada Garrus adamdır.Garrus>all
Oyna oyna gayet iyi.
Oha ilk kez bir seride ortak favori karakterimiz oldu xd Garrus kral adam ya. Yalnız Thane de kral karakterdi hakkını yemeyelim şimdi.O kadar zamanım yok ya.Şu oyunu layıkı ile bitireyim yeter.Bu arada Garrus adamdır.Garrus>all
Adamım ya.İntikamını da aldırttım ona oh mis.Oha ilk kez bir seride ortak favori karakterimiz oldu xd Garrus kral adam ya. Yalnız Thane de kral karakterdi hakkını yemeyelim şimdi.
@Shakan
https://forum.donanimhaber.com/mass-effect-turkce-yama-beta-surum-yayimlandi--133793691