steamMiddle earth 2 orjinal olarak indereceğim bir site varmı ?
steamMiddle earth 2 orjinal olarak indereceğim bir site varmı ?
Gözükmüyor.
Aynen saten steam üyeliğim var baktım yok.Origindede yok bilen biri varsa lütfen yardımcı olsunGözükmüyor.
Oynuyorum denemez ya yeni bir Build bulduğumda 2 hafta oynayıp sonra yavaş yavaş bırakıyorumpath of exile oynuyonmu sen
Sonrada millet diyor niye korsanAynen saten steam üyeliğim var baktım yok.Origindede yok bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun
Sonra insanlar neden korsana yoneliyor. Orjinalono bulamiyorsan napacan.Aynen saten steam üyeliğim var baktım yok.Origindede yok bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun
Torrent den indircemde çok virüs buldu pc bende indirmedim saten şimdi formatla felanda uğrasmak istemiyorum arkadaslarla oynıycaktık valla napcam bilmiyorum şuanSonra insanlar neden korsana yoneliyor. Orjinalono bulamiyorsan napacan.
Serverleri kapatılmıştı yanılmıyorsam. Yani orjinal alsan da hamachi falan kullanman lazım multi için.Middle earth 2 orjinal olarak indereceğim bir site varmı ?
Güzel strateji oyunlarını harcıyorlar.Serverleri kapatılmıştı yanılmıyorsam. Yani orjinal alsan da hamachi falan kullanman lazım multi için.
Telif ile ilgili birkaç sıkıntı çıkmıştı galiba. Kapatılalı birkaç yıl oldu. Şu anki durumu bilmiyorum. Oyunu orjinal olarak sadece kutulu temin edebiliyorsun sanırım.Güzel strateji oyunlarını harcıyorlar.