Baba-kız arası duygusal bir şey yaşamak varken ne canavarı la? Meşe kütüğü seni :SMeşe tercihim.Ulan o seçeneği seçtiğimde aha beraber ava falan gitçekler diye seçmiştim.Ciriyi hangisi daha çok mutlu eder sen söyle
Baba-kız arası duygusal bir şey yaşamak varken ne canavarı la? Meşe kütüğü seni :SMeşe tercihim.Ulan o seçeneği seçtiğimde aha beraber ava falan gitçekler diye seçmiştim.Ciriyi hangisi daha çok mutlu eder sen söyle
Tabi canım müthiş duyguluydu.Baba-kız arası duygusal bir şey yaşamak varken ne canavarı la? Meşe kütüğü seni :S
Baba kız olan o iki karakter için dedik lan, senin keyfin için değil.Tabi canım müthiş duyguluydu.
Sonra bi çaktım alt+f4 ü.Sonra unistall.Bir duyguluyum bir duyguluyum aklın durur.Baba kız olan o iki karakter için dedik lan, senin keyfin için değil.
Tabi olacan la keriz gibi para harcamışsın sevmediğin bir oyuna xDSonra bi çaktım alt+f4 ü.Sonra unistall.Bir duyguluyum bir duyguluyum aklın durur.
Hikayesini sevdiğimden baya oynadım zaten.Tabi olacan la keriz gibi para harcamışsın sevmediğin bir oyuna xD
Olmayınca olmuyor boşver. Amcan mıydı kimdi söyle de sana Ps4'ü yollasın artık. GoW oyna sen boşver diğerlerini.Hikayesini sevdiğimden baya oynadım zaten.
Kaar Mohen savaşı beklediğimi vermeyince biraz soğudum tabi.Şu grup sex partisi veren komutan sınıra getirdi.Fazla beklentiye girmişim.
Yalan oldu o iş Hem ps4ü ne yapcam.Televizyon falan yok.Gow çok oynamak istiyorum ama bir yandan da istemiyorum.Hangi şair demişti aşık olma duygusu daha güzel diye.Aynı öyle bir şey işte.Gow oynama isteği Gowdan daha güzel.Olmayınca olmuyor boşver. Amcan mıydı kimdi söyle de sana Ps4'ü yollasın artık. GoW oyna sen boşver diğerlerini.