Valla yardımcım çatır çutur indiriyor.Gerçi nida kullanarak çoğuna nerdeyse tek atıyorum ama nida dolarken bayağı zor oluyor.Mesela şu an bi vampir hatun teslim ettim birisine bana vampir olmayı teklif etti.Reddettim tabi.Sonra kapı dışarı etti beni lavuk.Vampir olmanın faydası var mı ? avantaj dezavantaj durumları nedir.
Sen dlc görevine başlamışsın. O adam sıradan bi vampir yapmıyordu seni. Sana göstermiştir zaten vampir lorduna dönüşme gücü veriyor.
Sıradan vampirlerin özellikleri şunlar:
Vampirlerin illusion büyüsü %25 daha güçlü olur. Gizlilikleri de aynı oranda güçlenir. Burda asıl önemli olan illusion çünkü büyülerin harcadıkları mana yerine güçlerini arttırmak zordur.
Bunun dışında vampirlik seviyene göre değişen güçler var. Kan içmeden bekledikçe vampirlik seviyen artıyor. Son seviyede günde 1 kez görünmez olma gücü çıkıyor en iyi gücün o.
Onun dışında bi kişiyi sakinleştirme gücü var. İlizyondaki sakinleştirme büyüsüyle aynı işlevi görüyor. Tek farkı kullandığın kişinin kanını içebilmen.
Ateşe zayıf olursun ama buza dayanıklı olursun. Seviyen arttıkça oranları artıyor. Maksimum seviyedeyken ateşe dayanıklılığın %50 azalırken buza dayanıklılığın %50 artıyor.
Eğer nord olduysan burda zararlı çıkarsın. Dayanıklılık sınırı %85 çünkü.
Vampirlerin kullandığı can emme büyüsü de var ama aşırı güçsüz. En güçlü hali bile saniyede 5 can emiyordu. Oyundaki en güçsüz büyü.
Güneş altında can, büyü ve kuvvet artışı durduğu için sıradan vampirliği önermem.
Vampir lordu ise gayet iyi bi güç. Kullanma sınırı yok istersen hep vampir lord kalabilirsin. Sağ elinde ateş topu gibi patlayan bi büyü var. Vurduğu herkesten can emiyor. Hasarı da levele göre değişiyor ama baya yüksek. Senin levelindeki düşmanlar 1-2 saldırıyla ölürler.
Onun dışında level aldıkça açılan güçleri var. Telekinesis gibi bi büyüyle insanları yakalayıp onlarca metre yukarı atmak eğlenceliydi baya.
Adamın teklifini kabul ettiğinde dlc’nin vampir görevlerini yapmaya başlıyorsun. Yan görevlerde 100 büyü veren bi yüzük var. Oyunda bulabileceğin en iyi büyücü yüzüğü o.
Adamı reddettiysen vampir avcılarına katıldın demektir. Onların da artıları eksileri var.
Avcılara katılınca da Dlc bittikten sonra vampir lord olabilirsin. Vampirlere katılman şart değil yani. Ama vampirlerin yan görevlerinden alacağın yüzük ve kolyeleri kaybedersin.