Ps4' de biraz oynadim.Arkadaşlar Battlefield 1 alacağım da aramızda oynayanlar var mı?
Ps4' de biraz oynadim.Arkadaşlar Battlefield 1 alacağım da aramızda oynayanlar var mı?
Zevklimiydi ?Ps4' de biraz oynadim.
2. oyunun level sistemi falan pek hoşuma gitmedi.Hikaye olarak da sarmadı pek bana.2'nin oynanışı ve hikayesi bana göre daha iyi. Ama hikayeyi anlamak için ilkini oynaman ya da bir yerden okuman lazım.
Oynadigim en gercekci savas oyunu diyebilirim. Arkadaslarinla ayni manda da oynayinca baya zevkli oluyor. Eger alma imkaniniz varsa ve bu tur oyunlari seviyorsaniz almanizi oneririm.Zevklimiydi ?
Oyun şuan 80 GB... 60 GB indiriyor kurulum ile 80 GB oluyor.Bu arada oyunu 79 TL'ye aldım arkadaşlar.DurmaPlay'den.Nasıl oynayacağına bağlı, 100 level üstüyüm sanırım. Eğer sağlam donanım ve internetin varsa oyna, 60 GB oyun olmuş. Daha da artmıştır.
Çok kaliteli oyun. Yeri geldiğinde o kadar zevkli oluyor ki, anlatamam.
(nasıl oynayacağından kasıt, ne beklediğin. her an ölüm tehlikesi altındasın yani. videoları izle. yeri geliyor hırs yapıyorsun, yeri geliyor trollük yapıyorsun. her telden duyguyu yaşatır sana.)
Arkadaşlarımda oyun yok ama tek başıma da zevk alırım gibi yaOynadigim en gercekci savas oyunu diyebilirim. Arkadaslarinla ayni manda da oynayinca baya zevkli oluyor. Eger alma imkaniniz varsa ve bu tur oyunlari seviyorsaniz almanizi oneririm.
Yanılmıyorsam Ps4'de teğmendim ben. Ama benim de 2-3 ay oldu oynamayalı. Joysticke alışana kadar zaten 2 ay geçti.Hala daha mouse daha güzel geliyor.Benim kuzen PS4'de oynuyor,teğmen rütbesine gelince oyundan para kazanabiliyormuşsun öyle duymuş,doğru mudur? Ben pek inanmadım da.
O Aokiji görevi çok zordu be. Orayı geçene kadar canım çıktı. Mf'deki Teach görevi de zordu bayağı. Ama güzel oyundu.Şu One Piece Pirate Warriors 3 çok gereksiz uzun arkadaş 15 saatte Marineford'a gelmişiz daha