Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bir sorum var. Bundlestars'ın batman indirimiyle steam üzerinden tüm seriyi almak istiyorum. 8.14 Euro falan tutuyor sanırım. Ama kredi kartım yok. Olan bir arkadaş aracılığıyla falan almam mümkün mü? Veya herhangi bir başka sekilde almam mümkün mü? Pek bilmiyorum bu konuları bir yardımcı olabilecek olan var mı?

Arkadaşlar bir sorum var. Bundlestars'ın batman indirimiyle steam üzerinden tüm seriyi almak istiyorum. 8.14 Euro falan tutuyor sanırım. Ama kredi kartım yok. Olan bir arkadaş aracılığıyla falan almam mümkün mü? Veya herhangi bir başka sekilde almam mümkün mü? Pek bilmiyorum bu konuları bir yardımcı olabilecek olan var mı?
Innial card die bir sey var. Migrosta falan satiliyor. Onlar ile alisveris yapabilirsin galiba. Benimde tam bir bilgim yok. Korsanciyiz sonucta.

Bi arkadaşının kartıyla alabilirsin ya da kendine hesap kartı çıkartıp alabilirsin diye biliyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık