Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sony'nin baya bi gerisinde kaldı baya mantıklı şu an yaptıkları. EA nin konferansından sonra çok iyi geldi bu adamlar ardarda onlarca oyun gösterdi. Last of Us II xbox da gösterilseydi şaşırmazdım.
Rakibe niye tanıtsınlar hahahah ama dediğin gibi beklenir böyle şeyler :D satışlardan belli zaten microsoft xbox 34 milyon satarken sony ps4 70 milyon satmış adamlar bildiğin ikiye katlamış.

Yeni TES geldi. Berbat geçen konferanstı ama sonunda göründü. Gerçi çıkışı yıllar alacak orası kesin.

Ayrıca Fallout 76 bu yıl çıkıyor.

Fallout 76 beni hiç sarmadı nedense.
Sunumu pek beğenmedim çok fazla detay vardı.

Tes6 yı en sonunda gösterdileri az çapkın değiller :)

Bu kadar çöp bir konferans olamaz ya zaten biliyorduk Tes6 abimizin yapım aşamasında olduğunu söylemişlerdi. Bu kadar boş konferanstan sonra anamıza sövmesinler diye ortaya bir tes6 ismi koyalım da sövmesinler demişler resmen.

Bu kadar çöp bir konferans olamaz ya zaten biliyorduk Tes6 abimizin yapım aşamasında olduğunu söylemişlerdi. Bu kadar boş konferanstan sonra anamıza sövmesinler diye ortaya bir tes6 ismi koyalım da sövmesinler demişler resmen.
Aynen katılıyorum millet sövüp gitmesin diye ekran tes6 yazıp gittiler. Uykusuz kalmama değmedi pek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık