From Software'in oyunu olduğu için Dark Soul tarzı bir şey çıkacak büyük ihtimal. Yine zor ve... zor. Dediğim gibi umarım save sistemi düzgündür.Aynen ben de çok merak ediyorum. Age of empires gibi bir oyun çıkacak diye çok korkuyorum.
From Software'in oyunu olduğu için Dark Soul tarzı bir şey çıkacak büyük ihtimal. Yine zor ve... zor. Dediğim gibi umarım save sistemi düzgündür.Aynen ben de çok merak ediyorum. Age of empires gibi bir oyun çıkacak diye çok korkuyorum.
Rakibe niye tanıtsınlar hahahah ama dediğin gibi beklenir böyle şeyler satışlardan belli zaten microsoft xbox 34 milyon satarken sony ps4 70 milyon satmış adamlar bildiğin ikiye katlamış.Sony'nin baya bi gerisinde kaldı baya mantıklı şu an yaptıkları. EA nin konferansından sonra çok iyi geldi bu adamlar ardarda onlarca oyun gösterdi. Last of Us II xbox da gösterilseydi şaşırmazdım.
Aynen katılıyorum millet sövüp gitmesin diye ekran tes6 yazıp gittiler. Uykusuz kalmama değmedi pek.Bu kadar çöp bir konferans olamaz ya zaten biliyorduk Tes6 abimizin yapım aşamasında olduğunu söylemişlerdi. Bu kadar boş konferanstan sonra anamıza sövmesinler diye ortaya bir tes6 ismi koyalım da sövmesinler demişler resmen.
Neyse ki Sony için uykusuz kalmaya değecek gibi bir sonra ki gece.Aynen katılıyorum millet sövüp gitmesin diye ekran tes6 yazıp gittiler. Uykusuz kalmama değmedi pek.