Oyuncuların gözleri yaşlı.https://kotaku.com/stalker-2-is-back-now-aiming-for-a-2021-release-1826057711
Geliyoooor, bekleyiş sona eriyoooor!! Şu haberin üzerine ölsem de gam yemem artık.
@Smoker @Roo
God of War da iyiydi benxeDarksiders eski oyunların üstüne çok şey koymamış gibi görünüyor. 2'yi güzel yapan şey benim için death ve orağıydı. Yeni karakteri ve silahını sevmedim.
Uzun mesafeli yakın dövüş silahlarını çoğu oyun beceremiyor. Saldırı tuşuna bastığında karakter otomatik olarak ileri yürüdüğü için mesafe avantajın gidiyor sürekli. Aynı problem bu oyunda da görünüyor. Yürüyerek saldırmayı ve olduğun yerden saldırmayı ayrı yapmak çok mu zor? Analog'u geri basılı tutarken karakter yerinde dursun mesela.
Zincirlerin modası da geçti. 10 yıl önce görsem hayranlıkla izlerdim belki. Daha orjinal bi silahı olsa güzel olabilirdi.
bende eskiden oynuyordum eskileri yad etmek adına yeniden başlamayı düşünüyorum. Sende başlamak istersen beklerimŞu an oynamıyorum ama çok oynadım önceden. Belirtmek istedim. 2008'de başladım, 2012-13'ye kadar oynadım
Nasıl yani ?Davet ile gelirsem etkileşim seçenekleri kısıtlanıyor diye biliyorum.
Oluyor bir sıkıntı yok. Sadece aynı ip üzerinde kayıt yaparsan izin verilmiyor.Konu da açtım bakmak istersen:Kaynak transferi, askeri yardımlaşma falan olmuyor diye biliyorum. Yoksa herkes yanlardı arkadaşlarını.