Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu new vegasın arayüzü acayip kastı lan beni :D Bir de türkçe yamada sıkıntı var.ü,ç,ğ,ş,ı gibi harfleri göstermiyor.Yamayı yanlış kurmuş da olabilirim bilmiyorum.İyi oldu ama.Ara verdiğim mass effekt 2 ye tekrar başladım.Niye ara vermiştim onu da bilmiyorum gerçi.El atmışken bitireyim.2 haftaya falan Dark souls çıkacak zamanım kalmayacak.
https://www.tamindir.com/windows/fallout-new-vegas-turkce-yama/ Buradan indir TR yamayı. Hiçbir sıkıntı çıkarmıyor.

@Kagura Nur sen youtuber olsana veya twitch midir nedir orada video çeksene yahu. Hayatımda hiç bu kadar oyun oynayan kız görmemiştim. Oynayanlarda zaten bu dediğim yerlere video atarak paraya para demiyorlar. Bi düşün bence...

@Kagura Nur sen youtuber olsana veya twitch midir nedir orada video çeksene yahu. Hayatımda hiç bu kadar oyun oynayan kız görmemiştim. Oynayanlarda zaten bu dediğim yerlere video atarak paraya para demiyorlar. Bi düşün bence...
Gerçekten oyun oynamayı sevdiğim için oynuyorum ya ben. O kızların çoğu bir yerden sonra prim kovalamaya başlıyor ne yazık ki. Ama olabilir. İzlenmeyi parayı falan takmıyorum imkansız çünkü tanıdığının falan olması lazım. :D Birkaç kişi izlese yeter mantığıyla açabilirim.
@Kagura şu konuya yazma bir şey ya. Seni görünce giriyorum sırf. Oyun oynadığım da yok. :(
Özür dileirm :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık