Gow yılın oyunu ya. Net. Tartışmaya kapalı.Gow 4 ne oyun olmuş be Ps4 kiralıcak bi yer bulmam lazım benim.
En son Witcher'ı bu kadar begenmiştim.
İyi yapmışın ilk oyundan başlayarak.Gow yılın oyunu ya. Net. Tartışmaya kapalı.
Witcher'a ilk oyundan başladım. İki ve üçüncü oyun da var ama herkes gibi üçten başlamak istemedim bir hikaye söz konusu sonuçta anladığım kadarıyla.
Ama kanser oluyorum. İlk oyunun dövüş mekanikleri komik derecede kötü ya.
İlk oyunu bırak bütün Witcher serisin de dövüş mekanikleri hiç bir zaman oha dedirtmiyor son oyun dahil. Tabi ilk iki oyundan iyi olduğu kesin ama iyi yapmışın özellikle ikinci oyunu oynamak şart bana göre benim favorim iki çoğu kişi 3 demesine rağmen.Gow yılın oyunu ya. Net. Tartışmaya kapalı.
Witcher'a ilk oyundan başladım. İki ve üçüncü oyun da var ama herkes gibi üçten başlamak istemedim bir hikaye söz konusu sonuçta anladığım kadarıyla.
Ama kanser oluyorum. İlk oyunun dövüş mekanikleri komik derecede kötü ya.
Yok zaten öyle çok über şeyler bekliyor değilim dövüş konusunda ama base'i çok iyi oturtulmuş büyülerin vesaire o yönü hoşuma gitti. Sadece saldırmak istediğimde saldırabileyim o yeter bana. 6 saat kadar oynamama rağmen alışamadım dövüş mekaniklerine. Yine de devam edeceğim ama, bitirip 2'ye geçmek istiyorum bir an önce.İlk oyunu bırak bütün Witcher serisin de dövüş mekanikleri hiç bir zaman oha dedirtmiyor son oyun dahil. Tabi ilk iki oyundan iyi olduğu kesin ama iyi yapmışın özellikle ikinci oyunu oynamak şart bana göre benim favorim iki çoğu kişi 3 demesine rağmen.
"Skellige" olarak yazılıyormuş. Tek "l" eksik yani. Mazur gör.Öyle bir kısım olduğunu hatırlamıyorum.
Spoiler içerir;Aslında o yüzden demedim. Ana görevler için oraya iki kez(iki diye aklımda kalmış) gitmek zorunda kalıyoruz. O kısımlar dedin de, o manada sordum.
Onu öldürmeyen var mı acaba.