Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskilerden CD Oyun diye bir dergi vardı.Orada çalışan Göktuğ Yüksel'in video incelemeleri efsaneydi.Bir ara Oyungezer'de yazmaya başlamıştı ama hala devam edip etmediğini bilmiyorum.

Herneyse uzun lafın kısası bu adam tekrardan bu işe devam etse piyasayı süpürürdü adeta.:ehe:
Birkaç sene önce 2012 ya da 2013 E3 videolarında kendisi vardı.Eğer bulabilirsen izle.Baya güzel ve makara.Bende son birkaç yıldır takip etmeyi bıraktım oyungezeri.Önceden çok takip ederdim.Ayrıca ps 4 kutu açma videosuda güzeldir Göktuğ'nun.Komik adam.:ehe:

Daha önce sadece haberlerini takip ettim pek videolara bakmadım. İlk olarak Unity gördüm onu izlemeye karar verdim. Eksik veya güzel yanlarını söylüyorlarsa gördükleri benim için problem olmaz.
Söylüyor ama oyunu yeni oynadığı için gördüklerini söylüyor.Detaylı olarak dergiye saklıyor eksiklerini artılarını.

Birkaç sene önce 2012 ya da 2013 E3 videolarında kendisi vardı.Eğer bulabilirsen izle.Baya güzel ve makara.Bende son birkaç yıldır takip etmeyi bıraktım oyungezeri.Önceden çok takip ederdim.Ayrıca ps 4 kutu açma videosuda güzeldir Göktuğ'nun.Komik adam.:ehe:
Mobil olduğum için bakamıyorum.(net paketim bitmek üzere:S) Youtube'da falan var mı videoları? Varsa yarın ilk işim onları izlemek olacak.:D

Mobil olduğum için bakamıyorum.(net paketim bitmek üzere:S) Youtube'da falan var mı videoları? Varsa yarın ilk işim onları izlemek olacak.:D
Hocam bende mobildeyim ama olmasi lazim youtube'da videolari.Yarin bakarim.Bulursam atarim linklerini.

Ps 4 kutu acma videosunu kendi youtube kanalinda görmüştüm herhalde.Bende bir izleyeyim yeniden videolsrini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık