Birde şu var oyunun ilk 2 3 saatiymiş burası oyun 20 30 saat arası olacak desek iki saatte bu kadar farklı hareketler yapmamız oyunun ileri bölümlerin de baya baya şeyler yapacağız. Eski oyunlardan bile daha çok hareket içerecek gibi duruyor.
Büyük ihtimalle ilerde öğrenilecek bazı hareketleri en baştan vermişlerdir oynanışın gösterilmesi için. Devil may cry'da da yapılmıştı bu.
Diğer videolarda bu videoda olmayan bikaç hareket vardı. Alan saldırıları vardı bir sürü. Onları koymamışlar mesela bu videoya. Zaten o eski videolarda 3-4 iskelet değil 15-20 kişik gruplara dalıyor gibiydi.
Bi de balta upgrade edilince sadece hasar değil kratos'un baltayı sallayış şekli de etkilendi sanki biraz. Başlangıçta sanırım ilk yayınlanan videodaki gibi ağır olacak balta. Upgrade ettikçe daha seri olacak.
Yanlış anlamış da olabilirim tabi. Belki upgrade'den sonra önceden sahip olup kullanmadığı hareketler kullanmıştır.
Balta iyi olmuş. Troller gibi büyük düşmanlar için daha ağır silah veya güçlü büyüler de vardır diye tahmin ediyorum. Oyun sonuna doğru bu trollerden 3-4 taneyi aynı anda alacak hale geliriz rahatlıkla.
________
çocuğu kullanışlı yapalım derken kratos'u kısıyorlarmış gibi geldi bana. Adam 4-5 metrelik duvara çocuğun uzattığı zincir olmadan çıkamadı
bi de çocuk ok atmasa kratos revenant'a dokunamayacaktı sanırım.
bunun dışında çocuğu da sevdim. Sevilecek bi karakteri var, kratos'la arasındaki ilişki de bana komik geldi. Çocuk ne yaptıysa beğendiremedi kendini.