bende ds3 falan olduğundan ilgilenmedim ama millet haldır huldur yardırıyor.Yakında fiyatı artabilir.Olsam mı, olmasam mı ? Kararsız kaldım .
bende ds3 falan olduğundan ilgilenmedim ama millet haldır huldur yardırıyor.Yakında fiyatı artabilir.Olsam mı, olmasam mı ? Kararsız kaldım .
Mart ayında bir aylık alıp deneyimleyim bakalım. Seversem devam ederim.bende ds3 falan olduğundan ilgilenmedim ama millet haldır huldur yardırıyor.Yakında fiyatı artabilir.
beni tatmaz böyle şeyler.Daha yeni civilination 6 aldım.2 3 ay yokumMart ayında bir aylık alıp deneyimleyim bakalım. Seversem devam ederim.
Her öldürdüğünde dünya daha beter oluyor ya şimdi bu oyunda dünya baya renkli gözüküyor hani geyikler ormanlar kar havası falan. Şimdi biz mutlaka tanrı öldürmek zorunda kalacağız oyunda gibi gözüküyor istemesek bile bu sefer. Yani etrafta olacak değişimleri görmek için sabırsızlanıyorum Etraftaki canlılığın yavaş yavaş ölüp karanlığa bırakması falan bakalım.Sen bir Tanrı öldürmenin bedellerini biliyor musun!?
Adamsın Kratos babaa.
Valla ben de konsol yok oynayamayacağım ama Youtube'dan takip ederim,olmadı zorla kuzene aldırır ona oynatırım onda var ps4Her öldürdüğünde dünya daha beter oluyor ya şimdi bu oyunda dünya baya renkli gözüküyor hani geyikler ormanlar kar havası falan. Şimdi biz mutlaka tanrı öldürmek zorunda kalacağız oyunda gibi gözüküyor istemesek bile bu sefer. Yani etrafta olacak değişimleri görmek için sabırsızlanıyorum Etraftaki canlılığın yavaş yavaş ölüp karanlığa bırakması falan bakalım.
Öyle bir şeyin olacağını sanmıyorum nedense.Her öldürdüğünde dünya daha beter oluyor ya şimdi bu oyunda dünya baya renkli gözüküyor hani geyikler ormanlar kar havası falan. Şimdi biz mutlaka tanrı öldürmek zorunda kalacağız oyunda gibi gözüküyor istemesek bile bu sefer. Yani etrafta olacak değişimleri görmek için sabırsızlanıyorum Etraftaki canlılığın yavaş yavaş ölüp karanlığa bırakması falan bakalım.
Ergen işte ne beklersin? Başımıza bir sürü bela gelecek bu velet yüzünden.Çocuğa bak,zamanın da babanın elinden geçmeyeni tanrı saymıyorlardı yavrum,ah bir tanısan.
İlk oyunda olmaz zaten muhtemelen ama ana karakterin çocuk olma ihtimalini hesaba katarsak ileri ki oyunlarda baya arsız bir yetişkin olacak gibi duruyor. Zaten god of war bir de sadece ares ile uğraşmıştık tek tanrı ile misal. Asıl kaos üçe kalmıştı bunda da ilk oyun daha giriş ve evrene ısınma odaklı olacaktır.Öyle bir şeyin olacağını sanmıyorum nedense.
Evrenden ziyade oyunun kendisine ısınmak lazım.Konsolum olmadığından oynamayacam ama bir yolunu bulursam bi bakarım nasıl olmuş diye.İlk oyunda olmaz zaten muhtemelen ama ana karakterin çocuk olma ihtimalini hesaba katarsak ileri ki oyunlarda baya arsız bir yetişkin olacak gibi duruyor. zaten god of war bir de sadece ares ile uğraşmıştık tek tanrı ile misal. Asıl kaos üçe kalmıştı bunda da ilk oyun daha giriş ve evrene ısınma odaklı olacaktır.