225.18 Türk lirasıThieves of sea çok güzel oyun lan baya iyi yapmışlarda 60 dolar nedir?
225.18 Türk lirasıThieves of sea çok güzel oyun lan baya iyi yapmışlarda 60 dolar nedir?
Oyuna o kadar para verilir mi la? :S225.18 Türk lirası
Ben hep 50 TL'lik oyun aldığım içinOyuna o kadar para verilir mi la? :S
Değeceğine inanıyorsan verilir.Oyuna o kadar para verilir mi la? :S
O paraya değecek bir oyun olduğunu sanmıyorumDeğeceğine inanıyorsan verilir.
Küçük bir örneklendirme yapayım. Fantastik bir kitap serisi düşün. totalde 3-4 bin sayfa. Yaklaşık 200 lira belki daha fazlası tutar. Saatte 60 sayfa okusan sana 50-70 saatlik bir deneyim sunar. Aynı fiyattaki bir oyun belki 150 belki 200 saatlik bir deneyim sunabilir. Ha tabi dediğin de hemen hemen doğru. Bu tarz fiyatlara değecek oyun sayısı 0 olmasada bayağı az.O paraya değecek bir oyun olduğunu sanmıyorum
Bir oyun için ben o kadar parayı ben vermem.Verecek olan illaki vardır ama ben değeceğini zannetmiyorum.Çok oyun oynamadığımdandır belki.Küçük bir örneklendirme yapayım. Fantastik bir kitap serisi düşün. totalde 3-4 bin sayfa. Yaklaşık 200 lira belki daha fazlası tutar. Saatte 60 sayfa okusan sana 50-70 saatlik bir deneyim sunar. Aynı fiyattaki bir oyun belki 150 belki 200 saatlik bir deneyim sunabilir. Ha tabi dediğin de hemen hemen doğru. Bu tarz fiyatlara değecek oyun sayısı 0 olmasada bayağı az.
Ondandır ondandır. Ha tabi zevk meselesi. Oyun ve kitaplardan genelde parayı çok esirgemiyorum ben.Bir oyun için ben o kadar parayı ben vermem.Verecek olan illaki vardır ama ben değeceğini zannetmiyorum.Çok oyun oynamadığımdandır belki.