Oynamıştım ben onu. Başlarda oynanış tarzı baya farklı gelmişti bana, ama ilerledikçe güzelleşiyor oyun.Divinity: Original Sin'i aldım ben de az önce.Classic versiyonunu indiriyorum fakat çünkü Türkçe Yama sadece onda var.
Bakalım söylendiği kadar güzel mi.
Far Cry serisinin en dandik oyunu olduğu içindir. Fc 4'ün haritasını bile bire bir kopyalamışlar. Yeni hiçbir şey yok. Ek paketi yeni oyun diye sunmuşlar. Fakat senin bu oyunu çok sevmen nedense zerre şaşırtmadı beni.Far Cry Primal çok güzel oyunmuş kimse bahsetmiyor ilginç
Niye sevmiyor muşum la ? Ne güzel farklı bir şey koymuşlar ortaya(Tarz), bence güzel oyun sen git Witcher oyna ergen irisiFar Cry serisinin en dandik oyunu olduğu içindir. Fc 4'ün haritasını bile bire bir kopyalamışlar. Yeni hiçbir şey yok. Ek paketi yeni oyun diye sunmuşlar. Fakat senin bu oyunu çok sevmen nedense zerre şaşırtmadı beni.
Fikir güzel, mekan güzel ama olmamış. Üstüne düşmemişler be Red kardeş. Yoksa görüp görebileceğin en sıkı Fc fanlarından birisiyle konuşuyorsun şu an, bil istedim hani.Niye sevmiyor muşum la ? Ne güzel farklı bir şey koymuşlar ortaya(Tarz), bence güzel oyun sen git Witcher oyna ergen irisi
Tarzı hoş olmuş işte onu diyoruz bizde, diğerleri sıktı artık hep aynı, hep aynıFikir güzel, mekan güzel ama olmamış. Üstüne düşmemişler be Red kardeş. Yoksa görüp görebileceğin en sıkı Fc fanlarından birisiyle konuşuyorsun şu an, bil istedim hani.