Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman çıktı bu oyun.Uzun zamandır böyle bir oyun bakıyorum çok olduysa çıkalı oyun bakındığım siteleri değiştireyim.

Veletsiz Minecraft serveri bulmak çok zor abi.Yöneticilerle falan uğraşmak daha zor.
4-5 kişi oynayacaksak biz kurabiliriz serveri hamachi üzerinden.
bugün çıktı ryse buluruz bitane server takılmayız millete fazla ozman :D

İyi güzel oyun beleş diyonuzda kaç gb olduğunuda yazın beyler ulan 15,5 gbymiş. Lan skyrim bile 5gb lik oyundu senin neyine 15 gb hayır normal internet hızında da indirmiyor 300kb ile indiriyordu utanmadan

abi bi tanesini oynadım grafikler harikaydı ama dövüş sistemi saçmaydı acaba yanlışım varmıdır ?
Muhtemelen ilk oyunu diyorsun hacım.Biraz daha tarif edebilir misin?

@Dattebayo..!
O gene iyi.Dün Final Fantasy çıkmış indireyim dedim ama boyutunu görünce dilimi yuttum.:ehe: 55 gb'lık oyun mu olur yahu?:eek:

sarayın içinde başlıyorduk video tabii sonra aşağı iniyorduk birisi bizim devlete savaşmı açmış nolmuş aşağıda bariyerleri filan koruyorduk.
İlk oyundan bahsediyorsun sen. Söylediğim gibi o oyunun dövüş sistemini herkes sevmiyor zaten.:) İlk oyunu anlatan 5 dakikalık video'lar var,onu izledikten sonra 2. oyuna başla seveceğinden eminim.

Datte senin iyiymiş ya
Final Fantasy 13 indiriyorum, 55 gb.
Olum normal hızda indirse(1.3 mb) koymaz beklerim hatta 55gb lik oyunuda beklerim biz 300kb ile zamanında neler indirmedikki ama hem çok ilgimi çeken bi oyun değil hemde boyutu şaçma geldi üstüne 300kb ile indirmek nedir lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık