Fiyatı da yarım ama diğer oyunlara göre.Kısa geldi bana
Fiyatı da yarım ama diğer oyunlara göre.Kısa geldi bana
Diğerden kastına bağlı olarak değişir. Ben de sevdim oyunu ama öyle ahım şahım değil.Fiyatı da yarım ama diğer oyunlara göre.
Nier'e de arkadaşım sayesinde biraz göz atma fırsatı buldum da dünyası çook boş geldi. Kombat sistemi eh işte. Hikayesini bilmiyorum zaten o kadar uzun oynamadım. O etiket fiyatını ( oynadığım kadarıyla ) hiç mi hiç hak etmiyor. Belki de Dark Souls'la aynı dönemde oynadığım için beni gram tatmin etmemiş de olabilir . Hellblade Senua's Sacrifice parasını hak ederken Nier için aynısını aynısını söyleyemeyeceğim@NiTian ErXing
Ben bu oyunu ilk duyurulduğu günden beri hevesle bekliyordum. Söylenildiği gibi atmosferi falan on numara ama combat sistemi çok kötü bea. Efsane olacak bir oyun sırf bu yüzden "iyi" olmuş sadece.
Bu arada oynamadıysanız Nier: Automata'yı da kesinlikle deneyin derim. Güzel oyundur.
Oynadım güzel oyun, Witcher gibi çöp değil@NiTian ErXing
Ben bu oyunu ilk duyurulduğu günden beri hevesle bekliyordum. Söylenildiği gibi atmosferi falan on numara ama combat sistemi çok kötü bea. Efsane olacak bir oyun sırf bu yüzden "iyi" olmuş sadece.
Bu arada oynamadıysanız Nier: Automata'yı da kesinlikle deneyin derim. Güzel oyundur.
Düşman sayısı az mı bana mı öyle geldi?@NiTian ErXing
Öhö öhö. Witcher 3'e çöp mü dedin ? Ya sen RPG sevmiyorsun yada oyundan anlamıyorsun ?Oynadım güzel oyun, Witcher gibi çöp değil
Not: Seunasın dövüş sistemini bi ben beğendim heralde
Raiden da benim gibi Witcher fanı olduğu için dedi. Kasıtlı yaniÖhö öhö. Witcher 3'e çöp mü dedin ? Ya sen RPG sevmiyorsun yada oyundan anlamıyorsun ?
Dediğim gibi aynı anda Ds de oynayınca sönük kalmış olabilir@Shakan
Öyle deme la güzel oyundur. :S Oyunun tarzı hoşuna gitmemiştir muhtemelen.
@RedTeroR
Anlamadığın işlere bulaşma lütfen.
@The-Hound
Üstüne gitme çok. Ne dediğini bilmiyor o.