Ben Eu4 bilmiyorum ama izleyici olurum izlemesi zevkli olur, büyük ihtimal batılı ülkeleri alanlar kazanır tahminimce.Forumca bir EU4 turnuvası mı yapsak?
Tabii ki ikisini birden al. Onlar bir bütün, ayrılamaz!!@NiTian ErXing Metro redux bundle mi yoksa metro 2033 redux mu alayım. Yada last night redux mu? Hangisini önerirsin
Edit: Tamam panpa ikili setmiş zaten
Yapıştırdım redux bundle yi
Yeni oyuna ne diyorsun hele?Tabii ki ikisini birden al. Onlar bir bütün, ayrılamaz!!
Yılın en iyi oyunu olur benim için. Metro varsa gerisi boş..Yeni oyuna ne diyorsun hele?
Umarım fos çıkmaz. Bayağı bir umutluyum ben.Yılın en iyi oyunu olur benim için. Metro varsa gerisi boş..
Metro ve fos kelimeleri yan yana gelemez bile 4A bu isi biliyor. Ayrıca Dmitry de yardım ediyor (kitap yazarı). O yüzden harika bir oyun oynayacağız yine.Umarım fos çıkmaz. Bayağı bir umutluyum ben.
O zaman beklemedeyim. E3'te bir metro bir spiderman bir de beyond good and evil 2 çok güzel gözüktü gözümeMetro ve fos kelimeleri yan yana gelemez bile 4A bu isi biliyor. Ayrıca Dmitry de yardım ediyor (kitap yazarı). O yüzden harika bir oyun oynayacağız yine.