Aynen. Sarmadı beni de.Bu oyun niye bu kadar dikkat çekti, anlamadım.
@Monkey D. Dragon
Prey de sarmadı hiç. :/
Aynen. Sarmadı beni de.Bu oyun niye bu kadar dikkat çekti, anlamadım.
Seni ne sarar ki git w3 oyna anca
Ekip sağlam olursa, oynayabilirim.Aynen. Sarmadı beni de.
Tamamdır zamanı gelince grup kurarız haberleşiriz hocam.Pubg ekibine beni de ekleyin.
Tamamdır zamanı gelince grup kurarız haberleşiriz hocam.
8 Haz. bitiş benim de.
Sınavlar bitince(tahmini 28mayıs) alırım Pubg'yi.
Pug biraz sıradan geliyor banaSeni ne sarar ki git w3 oyna anca
Brothers - A Talep Of Two Sons var bakarsan. Ben için nadir başyapıtlardan biridir. Tek sıkıntısı çok kısa olması. 4 saat felan sürüyordu sanırım. Kısa oyunlara karşı bir çekincen yoksa kesinlikle öneririm.Pug biraz sıradan geliyor bana
Prey dersen gereğinden fazla teknolojik.
Farklı şeyler lazım ...
Oyun sorun değil de laptop var. Masaüstü gibi her şeyi rahat oynayamam. O yüzden çok fazla yeni serilere bakamıyorum.Brothers - A Talep Of Two Sons var bakarsan. Ben için nadir başyapıtlardan biridir. Tek sıkıntısı çok kısa olması. 4 saat felan sürüyordu sanırım. Kısa oyunlara karşı bir çekincen yoksa kesinlikle öneririm
Merak etme öyle sistem gerektiren bir şey değil. Çok yeni de değil bayağı oldu galiba. Tabi oyun için gamepad gerekiyordu diye hatırlıyorum, emin değilim. Değişik bir atmosferi var. Bakma fırsatın olursa dene. Tek oturuşta bitirebilirsin zaten.Oyun sorun değil de laptop var. Masaüstü gibi her şeyi rahat oynayamam. O yüzden çok fazla yeni serilere bakamıyorum.