God of War'ın 1. oyunu pc için torrent linki bilin var mı? Aradım bulamadım.
Pc icin cikmadi diye biliyorum gow.ps ye ozel.God of War'ın 1. oyunu pc için torrent linki bilin var mı? Aradım bulamadım.
Hadi ya, bende niye bulamadım diyorum. 2 ve 3 de mi yok pc için.Pc icin cikmadi diye biliyorum gow.ps ye ozel.
Her oyunun pc uyarlaması yok mu? Nette anlatıyorlar nasıl kurulacağını falan, dalgaya mı alınıyorum şuan çözemedim. En son DMC oynamıştım. Skyrim sıktı biraz. Bana bu ayarda bir oyun söyleyin bari.@Daredewill Hacı naptın sen. Ne god of war'ı, ne pc'si.
Emulator ile oynayabilirsin ama çok hoş olmuyor. Onun yerine sana altyazılı videolarını atayım oynamış kadar ol.Her oyunun pc uyarlaması yok mu? Nette anlatıyorlar nasıl kurulacağını falan, dalgaya mı alınıyorum şuan çözemedim. En son DMC oynamıştım. Skyrim sıktı biraz. Bana bu ayarda bir oyun söyleyin bari.
Ilk iki oyunun emulatoru vardı, bir şekilde oynanıyordu ama sağlıklı değil tabi. Üçüncü oyun ve ascension'un o da yok.Her oyunun pc uyarlaması yok mu? Nette anlatıyorlar nasıl kurulacağını falan, dalgaya mı alınıyorum şuan çözemedim. En son DMC oynamıştım. Skyrim sıktı biraz. Bana bu ayarda bir oyun söyleyin bari.
Teşekkür ederim. İnceleyim biraz.Ilk iki oyunun emulatoru vardı, bir şekilde oynanıyordu ama sağlıklı değil tabi. Üçüncü oyun ve ascension'un o da yok.
İlk aklıma metal gear rising geldi niyeyse. Oynamadiysan onu oynayabilirsin.
Mükemmel bir oyun değil ama god of war ve dmc diyince aklıma kesip biçmeli olarak bu geldi. Çerezlik bir oyundur yani, keyif alırsın her türlü.