Skyrim Legendary Edition'ı al. Dlc'ler de dahil bu sürüme.Beyler skyrim almayı düşünüyorum. Sanırım baZı dlc'lerini varmış. Acaba hangilerini almalıyım?
O fazla para ya. Zaten 50 60 liraya bir oyun alacağım. Birde Skyrim alayım diyorum. Ancak varsa über bir dlc'si onu da alabilirim yanında.Skyrim Legendary Edition'ı al. Dlc'ler de dahil bu sürüme.
Steam indirim dönemlerinde baya ucuz oluyor aslında ama şu an pahalıymış cidden de. Öyleyse Dragonborn dlc'sini al. Bu daha iyi.O fazla para ya. Zaten 50 60 liraya bir oyun alacağım. Birde Skyrim alayım diyorum. Ancak varsa über bir dlc'si onu da alabilirim yanında.
Birde GTA alayım dedim 140 liradan sadece 100 liraya düşürmüşler xdSteam indirim dönemlerinde baya ucuz oluyor aslında ama şu an pahalıymış cidden de. Öyleyse Dragonborn dlc'sini al. Bu daha iyi.
Gta düşmez kolay kolay. Anca Gta 6 çıkacak da öyle düşecek.Birde GTA alayım dedim 140 liradan sadece 100 liraya düşürmüşler xd
Dragonborn ile Dawnguard cidden güzel. Steam'den istek listene ekle. Ben Legendary Edition'u 7.5 liraya almıştım. Takip et sürekli mutlaka çok ucuzlar. Hepsi bir seferde olunca daha güzel oluyor.Beyler skyrim almayı düşünüyorum. Sanırım baZı dlc'lerini varmış. Acaba hangilerini almalıyım?
Dragonborn al bence ejdere falan binebiliyorsunO fazla para ya. Zaten 50 60 liraya bir oyun alacağım. Birde Skyrim alayım diyorum. Ancak varsa über bir dlc'si onu da alabilirim yanında.