Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar Dotadan geçen sene 80 milyon falan kazandı tek turnuvada niye başka oyun yapsınlar ki :D

Edit : 80 değil 50 falan :\

Yanlış hatırlıyorum demek ki pardon :(

Belki 3 ünü paket halinde koyarlar ansızın bizde mal oluruz. Ne güzel olmaz mı :D
Ben mal olmaya razıyım, yeter ki yapsınlar yeni oyun. :) Şu piyasa ea gibi, ubisoft gibi, activision gibi hırsızlara kalıyor. Rockstar 1, valve 2 dir bu camiada bana göre. Adamlar ne yaparsa kaliteli yapar. En azından oyuncuya değer verirler. :at:

Ben mal olmaya razıyım, yeter ki yapsınlar yeni oyun. :) Şu piyasa ea gibi, ubisoft gibi, activision gibi hırsızlara kalıyor. Rockstar 1, valve 2 dir bu camiada bana göre. Adamlar ne yaparsa kaliteli yapar. En azından oyuncuya değer verirler. :at:
Ben Ea yi severdim eskiden. 2000 lerde estiriyorlardı. Red alert olsun, Generals olsun NFS underground serisi, most wanted, carbon falan baya güzeldi bunlar. Sonra batırdılar. Generalsin devamını geitrceklerdi iptal ettiler, red alert 3 zaten facia idi falan :(

Roronoa Zoro

Beyler sizden bir istedigim olacak. Bilen bilir evden uzaktayim. Bilgisayar kullanabildigim tek yer su an kutuphane oldugu icin oyun indirip kuramiyorum. Biriniz Age of Mythology indirip kurulu oyunu rar olarak upload ederse sevinirim. Bir sey degil, 800mb filan.

Ben Ea yi severdim eskiden. 2000 lerde estiriyorlardı. Red alert olsun, Generals olsun NFS underground serisi, most wanted, carbon falan baya güzeldi bunlar. Sonra batırdılar. Generalsin devamını geitrceklerdi iptal ettiler, red alert 3 zaten facia idi falan :(
Aslında oyun konusunda hala iyi sayılırlar. En azından uyduruk oyunlar yapmıyorlar. Strateji oyunlarını hiç oynamadığım için bişey diyemem ama temel taşları fifa ve bf serisi hala eskisi gibi güzel. Hatta fifayı baya iyi noktalara taşıdılar. Yeni nfs de fena sayılmaz, her ne kadar eksikleri olsa da. Ea'yı eleştireceğim yer bunlar bulmuş olmasa da dlc sisteminin hayatımıza bu kadar sokulmasına sebep olmalarıdır. İyi becerdiler de bu işi helal olsun. Adamlar yarım oyun yapıyorlar, kalanını dlc diye ittiriyorlar millete.

Dlc demişken bunu atmamak olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık