Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vampire the masquaredi tekrar oynadım, ulan insafsızlar troika gibi her eserinden kalite akan bir şirketi nasıl kapatırsınız(ve bu oyunu patchlerden mahrum bırakırsınız)
bitirdikten sonra hem troikaya üzüldüm hemde world of darkness online(vampire serisinin geçtiği gothic-punk evren. içinde kurtadamlar, vampirler, büyücüler ve çeşitli doğaüstü varlıkların yer aldığı güüzel bir evrendir wod)iptal edildi diye üzüldüm.
ama sonra aklıma obsidyanın(fallout nv diyeyim kalitesini okuyun) wodun haklarını aldığı geldi ve sevindim.

Europa Universalis IV aldım. Türkçe yamayı da indirim. Ama oyun çok karışık. Her şeyi en ufak detayına kadar koymuşlar oyuna. Beynim yandı çözmeye çalışırken. Zamanla alışırım umarım ya bayağı istiyorum oynamayı.

sen hele hearts of ironu gör.
o micromanagementla oyunu bitirdikden sonra türkiyeyi abdden daha güçlü ve muhteşem bir devlet haline getirebileceğime inandım.

uzun zaman sonra steam'den oyun alayım dedim, indirimleri görünce duramadım. Çok param yoktu ufak oyunlar aldım genelde. walking dead 1-2, life is strange, don't starve, brothers- a tale of two sons, to the moon, mark of the ninja, wolfenstein, bastion, bioshock serisi. Çok gözüküyor ama hepsi tek tek 5-10 lira falan.

Life is strange ve to the moon müthiş hikayeye sahip oyunlar. Hatta to the moona abi kardeş fena ağlamıştık. Brothersda keza çok güzel.
Bastionda bioshockta. Mark of the ninja stealth seviyorsan hoştur. Ama onun dışında sana
To the moon bastion ve brothersı öneririm.

Direk paradox serisi
Crusader kings europa universalis victoria ve hearts of iron.
Ck de 700 yılından 1453e kadar hanedanını koruman lazım
Euda ülkeni koruman lazım
Victoria ve hoife hem.partini hükümen yapmalı hepde ülkeni korumalısın
Bir oyun bitince fiğerinde kaldığın yerden devam edebiliyorsun.
Ckdan euya saveini atabiliyorsun vs.
700 yılından 1980lere kadar oynayabilirsin bu sayede

Direk paradox serisi
Crusader kings europa universalis victoria ve hearts of iron.
Ck de 700 yılından 1453e kadar hanedanını koruman lazım
Euda ülkeni koruman lazım
Victoria ve hoife hem.partini hükümen yapmalı hepde ülkeni korumalısın
Bir oyun bitince fiğerinde kaldığın yerden devam edebiliyorsun.
Ckdan euya saveini atabiliyorsun vs.
700 yılından 1980lere kadar oynayabilirsin bu sayede
ne oynadın heart 2 mi 3 mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık