İngilizce de bilmiyorum ben anlamıyorum dediğiniPlease i find your little... malice most entertaining. Do your best to entertain me pupoet
İngilizce de bilmiyorum ben anlamıyorum dediğiniPlease i find your little... malice most entertaining. Do your best to entertain me pupoet
Hmm you lack knowledge both common and academic. YET YOU RESIST AND REJECT MY KNOWLEDGE! PATHATIC FOOL I WILL SEEK ENJOY IN KILLING YOU(madem bilmiyon witcherın diyaloglarını nasıl bana savunuyon. Yada hikayesini. Vahiy olarak mı iniyor?)İngilizce de bilmiyorum ben anlamıyorum dediğini
Oynamadım ki oyunu izledim geldim biri anlatıyordu oradan biliyorum.Hmm you lack knowledge both common and academic. YET YOU RESIST AND REJECT MY KNOWLEDGE! PATHATIC FOOL I WILL SEEK ENJOY IN KILLING YOU(madem bilmiyon witcherın diyaloglarını nasıl bana savunuyon. Yada hikayesini. Vahiy olarak mı iniyor?)
Tü rezil şey!Oynamadım ki oyunu izledim geldim biri anlatıyordu oradan biliyorum.
Sen diyorsan kesin öyledir bize laf düşmez.Tü rezil şey!
Birde senle ciddi ciddi tartıştık!
Yeminle soğudum bu sitedenjust couse 2 yazmışsın evet o oyun çerezlik ama çok iyi bir oyundu yazmaya geldim bunu gördüm.
iyi derecede ingilizce bilen bu yazar konuyu trollemektedir acilen banlanmalı.Oynamadım ki oyunu izledim geldim biri anlatıyordu oradan biliyorum.
Raporlayacağım o hadsiz bücürü.iyi derecede ingilizce bilen bu yazar konuyu trollemektedir acilen banlanmalı.
Geçenlerde sana oyundan birkaç anımı anlatmıştım, oradan hatırladıklarınla savunsana işte.Oynamadım ki oyunu izledim geldim biri anlatıyordu oradan biliyorum.
He kurt adam kesiyorduk o varGeçenlerde sana oyundan birkaç anımı anlatmıştım, oradan hatırladıklarınla savunsana işte.
Etkileşimsiz kesiyorduk hem de.He kurt adam kesiyorduk o var