Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

The Long Dark'ın hikaye modunu bitirdim. Geliştirmek ile çok uğraşmamak ve yeni oyunlarına odaklanmak için biraz daha deneyim odaklı bir şey yaptıkları belli. 9-10 saat arası sürüyor(Sadece 5. bölüm). Challenge modları gibi olmuş biraz.

Bir kere Bug oluştu ve kayıt patladı ama 10dk geriden yine devam edebildim. Hikayeyi tamamlayacak olanlar çok beklentiyle girmeyip sadece "Mevzu" neymiş diye oynayabilir son bölümü, sona gidiş biraz dandik olmuş ama hikaye için oynadım zaten, Steam'de iyi sövüyor millet.

Meraklısı varsa 9 Nisana kadar Steam'de Hayatta kalma + Wintermute(Hikaye modu) %90 indirimde şu an(1.44$). İki DLC var biri Wintermute, diğeri Hayatta kalma modu ile alakalı. Wintermute(Hikaye modu) ayrı olarak da satılıyor ama %90 indirimli olanı alınca buna gerek kalmaz.

Hikaye modu orta zorlukta oynanıp bitirilebilir, fena bir deneyim sunmuyor ama herkese hitap etmez.

Challange modları da fena sayılmaz, bir kısmını henüz bitirmedim.

Hayatta Kalma modu Dark Souls ve satranç gibi hissettiriyor bana; yanlış bir adımda çok zor durumda kalabiliyorsun, hayatta kalabilmek için de hamlelerini iyi planlaman gerekiyor, oyundaki en büyük düşmanın Soğuk.
Bende hikaye sonunu tatmin edici bulmadım. Malûmu ilan etmiş oldular. Her şey açıklandığında bile ee yani diye bakıyordum ekrana. Sondaki olaylar çok anlamsızdı. Neyin mesajını vermeye çalıştılar anlayamadım. Kötü insanlar iyi olabilir , değişebilir mi ?

Bende hikaye sonunu tatmin edici bulmadım. Malûmu ilan etmiş oldular. Her şey açıklandığında bile ee yani diye bakıyordum ekrana.
Açıklama tarzlarını beğenmedim ben açıkçası, anlattı da anlattı yoksa ne olduğunu öğrendik işte kafasındayım ama daha oyunun içine yedirilmiş bir şekilde öğrenmek isterdim. Açıklanan mevzunun soğuk ile alakası olmaması tatmin etmedi ama beni de.
Sondaki olaylar çok anlamsızdı. Neyin mesajını vermeye çalıştılar anlayamadım. Kötü insanlar iyi olabilir , değişebilir mi ?
Mesaj verme dertleri olduğunu sanmıyorum. İyi kötü mevzusuna giremez çünkü bir yerde hepsi kafayı yiyecek veya ölecek zaten. O saçmalığı bence oyunun Hayatta Kalma moduna bağlamak için yaptılar. Hayatta kalma moduna girdiğimizde o son sahneden sonra hayatımıza devam ediyoruz ve Great Bear'da hayatta kalmaya çalışıyoruz diye yorumladım ben. Oyunun zorluklarını da göz önünde bulundurunca bu felaketten belirli bir süre(1-2-4-8 yıl) sonra oyunu oynamaya çalıştığımızı varsayabiliriz. Mackenzie ve Astrid'i yeni oyuna taşımak için yaptılar desek zaten ne kadarcık hikaye anlattılar ki, başka bir mevzudan yürürler umarım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık