Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Online oyunlara o kadar alışmışım ki artık hikayeli oyun oynamakta zorlanıyorum. Sıkılıyorum, bırakıyorum. Bana önerebileceğiniz oyuna ihtiyacım var. Mümkünse puzzle, rogue-lite ve uzun olmasın. 70-80'e saate çıkmasın.
Oynamadıysan The Long Dark hikaye modunu deneyebilirsin. Hikayenin son bölümü çıkmadı henüz, ilk bölümü dene sararsa devam edersin.

Görev bilgim sıfır diyebilirim, bir göreve nasıl başlayacağım onu bilmiyorum asıl. Tüccar görevlerine başlamayı biliyorum. Kuzey ışıklarında sinyal ile sığınak aranıyor sanırım onu da bulurum. Havalimanından telsiz alınıyormuş sanırım birde o var(Belki bu aynı görevdir.)

Bir bölgeye girmişken varsa bütün görevleri aynı anda ilerleteyim diye görevlerin neler olduğunu merak ediyorum.

https://thelongdark.fandom.com/wiki/Collectibles Bir de bu başarımlar var, bunları da görev diye yapıyor sanırım oynayanlar.

Görevlere not falan bularak mı başlanıyor veya hatırlayabiliyorsan gidip şu bölgeden şu şekilde başlaman lazım gibi yönlerdime yapabilirsen kısaca iyi olur aslında.
Öncelikle kasabaya gitmen ve oradaki yaşlı kadını bulman lazım. Orayı merkez alarak civardaki görevleri yapacaksın, sonra ikinci bölgeye geçip hapishane kısımlarını oynayacaksın.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık