Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Nioh 3 erken erişim deluxe sürüm $91.69 USD . Ulan oyunu zaten üç beş kişi oynuyoruz çekilen fiyata bak rezalet. 1.5 yıl dlc bekle üstüne depths of the underworld gibi içerik olacak mı meçhul.

Fable Anniversary'i beğendim günümüz standartlarında kombat ve rpg ögeleri kütük, hikayesi de klişe olsa da oyun sıkmadan oynattı kendini. İkinci oyunu da bir sıkıntı olmazsa oynayacağım.

Ucu acayip açık bir kavram riskli oyun. Neyi dilersen onu riskli sayabilirsin yani.
Yav işte işlerine gelmeyen oyunları "gençlerin ahlakını bozuyor" diyerek sansürleyecekler ya da kaldıracaklar. Streaming servislerinde nasılsa öyle. Ama bunu Steam'de nasıl uygulayacaksın bilemiyorum. Bunu yapan bir ülke var mı yoksa bizim Sirkiye tek mi? Bu konuda da fikrim yok.

Yav işte işlerine gelmeyen oyunları "gençlerin ahlakını bozuyor" diyerek sansürleyecekler ya da kaldıracaklar. Streaming servislerinde nasılsa öyle. Ama bunu Steam'de nasıl uygulayacaksın bilemiyorum. Bunu yapan bir ülke var mı yoksa bizim Sirkiye tek mi? Bu konuda da fikrim yok.
Çocukları etkileyen oyunlara dair bir şeyler var sanırım yurt dışında. Ne bileyim rdr yi engelleyen bir ülke duymadım. Ama sen istersen bu oyunda adam öldürüyorlar deyip riskli statüsüne sokabilirsin. Bunlar olurken her gün kamyonla adamın öldüğü diziler de aynı şekil devam eder

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık