Dün indirdim, bugün başlayacağım. Dedikleri kadar iyidir umarım.Lies of P gamepassten kaldırılmış.
![]()
Dün indirdim, bugün başlayacağım. Dedikleri kadar iyidir umarım.Lies of P gamepassten kaldırılmış.
![]()
Başlarda biraz yavan gelebilir deflect sistemi, alışınca akıyor dövüşler. İlk oyunu iki kez bitirdim, tek pişmanlığım ilk oyunu satın almadan oynamış olmak.Dün indirdim, bugün başlayacağım. Dedikleri kadar iyidir umarım.
3 ay kadar oldu kaldırılalı.Bende new game + kasmıştım.Steam den dlc si ile beraber tekrar alacağım.Lies of P gamepassten kaldırılmış.
![]()
Türkçe yama için biraz bekleyecektim, o sırada itemsatış gibi sitelere ucuz yollu hesaplar düşer zaten.3 ay kadar oldu kaldırılalı.Bende new game + kasmıştım.Steam den dlc si ile beraber tekrar alacağım.
Deflect sistemi Sekiro gibi mi?Başlarda biraz yavan gelebilir deflect sistemi, alışınca akıyor dövüşler. İlk oyunu iki kez bitirdim, tek pişmanlığım ilk oyunu satın almadan oynamış olmak.
Mantık hemen hemen aynı ama o kadar ödüllendirici değil.Deflect sistemi Sekiro gibi mi?