Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Çok uzun zaman sonra bir basketbol oyunu oynayayım kendi oyuncumla kariyer yapayım dedim. İndirime girmişken 2k25'i aldım. Öyle bir sirk gösterisine çevirmişler ki oyunu sırf vc satabilmek için, midem bulana bulana ekrana bakıyorum. Beddua komboları atmaktan oyunu oynayamıyorum. Üstelik milyon tane animasyon ekleyip de dribblingi laglı yapmayı becerebilmeleri ise pastanın üstündeki çilek oldu. Nba kariyerine zirveye çıkma potansiyeliyle başlayan oyuncumuzun lige girişindeki seviyesi ise Melih Mahmutoğlu'nun serçe parmağından hallice. Kötürüm bir adamı yıldız etmeye uğraşıyoruz gibi

Beni çok etkilemedi oyunun hızı, aslında tam da istediğim gibiydi. Aksiyon hiç bitmiyor, umarım yavaşlama olmamıştır.
Ben de hızını çok seviyordum ama fazla oturamıyordum başında. Master level'lerden o dlc bölümü beni çok yordu özellikle. World spear'dı galiba ismi.

Benim oyunlarda en sevdiğim ikinci kombat sistemiydi eternal (ilki nioh). Ama eternal'ın üstüne bişey eklemeleri de zordu. O yüzden farklılık olsun diye ağır bişeye geçmişler gibi duruyor. Deneyenler yavaşlamış diyorlar.

Aynı derinliği korursa ben sorun etmem. Trailer'lar basit görünüyordu ama eternal'ın trailer'lar da öyleydi.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık