Allah düşmanların yardımcısı olsunDoom: Dark ages'a 1 hafta kalmış:
Bu da gamepass'e ekleniyormuş bilginiz olsun. Ben ps5'te indirim bekleyeceğim. Güzel oyunlar birikiyor bu yıl.

Allah düşmanların yardımcısı olsunDoom: Dark ages'a 1 hafta kalmış:
Bu da gamepass'e ekleniyormuş bilginiz olsun. Ben ps5'te indirim bekleyeceğim. Güzel oyunlar birikiyor bu yıl.
Bu DOOM ihtiyar oyunu değil. Hayatımda hiç bir oyunu oynarken bu kadar yorulmamıştım...Doom: Dark ages'a 1 hafta kalmış:
Hmm.Bu DOOM ihtiyar oyunu değil. Hayatımda hiç bir oyunu oynarken bu kadar yorulmamıştım...
Gençleri de yoruyor yaş falan dinlemiyor bu oyun. 23-25 yaşlarımdayken tek oturuşta 2 saati geçmezdim eternal'da. Oyuncuyu geçtim joystick bile dayanmıyor lanet oyuna. Bi yılda 2 kere değiştirmiştim.Bu DOOM ihtiyar oyunu değil. Hayatımda hiç bir oyunu oynarken bu kadar yorulmamıştım...
Demek ki sorun bende değilmiş. Eternal neydi öyle yav tövbe estağfurullah...Gençleri de yoruyor yaş falan dinlemiyor bu oyun. 23-25 yaşlarımdayken tek oturuşta 2 saati geçmezdim eternal'da. Oyuncuyu geçtim joystick bile dayanmıyor lanet oyuna. Bi yılda 2 kere değiştirmiştim.
Yenisi o kadar yorucu durmuyor yalnız. Sizi bu sefer jet uçağı yerine tank yaptık diyordu direktör.
Beni çok etkilemedi oyunun hızı, aslında tam da istediğim gibiydi. Aksiyon hiç bitmiyor, umarım yavaşlama olmamıştır.Gençleri de yoruyor yaş falan dinlemiyor bu oyun. 23-25 yaşlarımdayken tek oturuşta 2 saati geçmezdim eternal'da. Oyuncuyu geçtim joystick bile dayanmıyor lanet oyuna. Bi yılda 2 kere değiştirmiştim.
Yenisi o kadar yorucu durmuyor yalnız. Sizi bu sefer jet uçağı yerine tank yaptık diyordu direktör.
Kanka bir dahaki sefere sen yorumları İngilizce yaz ya boşver Türkçe konuşmak maymunlara yakışır zaten.Sizin gibi maymunlara ben de Türkçe çıkarmam oyunu. Ülkenin zeka seviyesi yerlerde bile değil maalesef.
Yazılanlara neden tepki gösterildiğini anladığın zaman tekrar gelip ironini yaparsın o zamana kadar ironiyi falan boşver hocamKanka bir dahaki sefere sen yorumları İngilizce yaz ya boşver Türkçe konuşmak maymunlara yakışır zaten.