Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Bu DOOM ihtiyar oyunu değil. Hayatımda hiç bir oyunu oynarken bu kadar yorulmamıştım...
Gençleri de yoruyor yaş falan dinlemiyor bu oyun. 23-25 yaşlarımdayken tek oturuşta 2 saati geçmezdim eternal'da. Oyuncuyu geçtim joystick bile dayanmıyor lanet oyuna. Bi yılda 2 kere değiştirmiştim.

Yenisi o kadar yorucu durmuyor yalnız. Sizi bu sefer jet uçağı yerine tank yaptık diyordu direktör.

Gençleri de yoruyor yaş falan dinlemiyor bu oyun. 23-25 yaşlarımdayken tek oturuşta 2 saati geçmezdim eternal'da. Oyuncuyu geçtim joystick bile dayanmıyor lanet oyuna. Bi yılda 2 kere değiştirmiştim.

Yenisi o kadar yorucu durmuyor yalnız. Sizi bu sefer jet uçağı yerine tank yaptık diyordu direktör.
Demek ki sorun bende değilmiş. Eternal neydi öyle yav tövbe estağfurullah...

Beni çok etkilemedi oyunun hızı, aslında tam da istediğim gibiydi. Aksiyon hiç bitmiyor, umarım yavaşlama olmamıştır.

Küçükken hiç bir şey anlamadan oynadığım ezio serisini baştan sona anlayarak bitirdim sonunda. Ezio istanbulda çok eğreti durmuş. Her an kalkıp venediğe gidecek gibi geliyordu. Artık connor ile birlikte hayatımda ilk kez farklı bir assassin creed oyunu oynayacağım.

Edit: Assassin creed 3 ü Odyssey hediyesi ile birlikte almıştım. 3 ü indirdiğimde oyun cd key isteyip açılmıyor. Çözüm odysseyi indirip bir kere kurmakmış.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık