Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Görsellik baya hoş ama bir kaç yayıncıdan izledim. Kombat Skyrim gibi duruyor. O beklentiyle girip oynamak lazım.
Yani çift el combattan beklentim o kılıçlarla hızlıca rakipleri biçmek bunu yaparken havaya vuruyormuş gibi hissetmemek bir iki kan görmek. Onca efekti, animasyonu yeniden yapmaya uğraşırken bunu da başarabilmişlerdir diye umuyorum. Yıl olmuş 2025 14 yıl önceki Skyrim'den bir adım ileri gidememişlerse yazık olur

Oblivion'un oynanışı çok daha kötüydü, o yüzden Skyrim büyük bir gelişme olur bu oyun için. .d
Oblivion hiç oynamadığım için bir yorum yapamıyorum oynanışıyla :D

Yani çift el combattan beklentim o kılıçlarla hızlıca rakipleri biçmek bunu yaparken havaya vuruyormuş gibi hissetmemek bir iki kan görmek. Onca efekti, animasyonu yeniden yapmaya uğraşırken bunu da başarabilmişlerdir diye umuyorum. Yıl olmuş 2025 14 yıl önceki Skyrim'den bir adım ileri gidememişlerse yazık olur
Remake yapsalardı oynanışa da girerlerdi ama Remastered olunca aşırı sallamamaları normal. Remake yapmak yeni oyun yapmak olur. Nostalji olsun diye böyle getirmişlerdir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 8, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık