Olmadığımız masa yok.
Milletin içinde kamçılanmak üzere olan mazlum sizin kontrol ettiğiniz bebe mi? Biriniz şunu lord yapamadı mı hayrına gelen vuruyor giden vuruyor yazık anasını satayım
Olmadığımız masa yok.
Evet, bu da öyle görev esnasında olan bir şey değil. Köyün birinde suç işleyip yakalanırsan rastgele oluyor.Olmadığımız masa yok.
Milletin içinde kamçılanmak üzere olan mazlum sizin kontrol ettiğiniz bebe mi? Biriniz şunu lord yapamadı mı hayrına gelen vuruyor giden vuruyor yazık anasını satayım
Biz 6. oyunu beklerken 4. oyun geldi iyi mi. Xboxtan indirmeye başladım 120 gb oyun.
Görsellik baya hoş ama bir kaç yayıncıdan izledim. Kombat Skyrim gibi duruyor. O beklentiyle girip oynamak lazım.Oblivion remaster (daha çok remake gibi duruyor) çift katana ile sağlam bir combat deneyimi sunuyorsa akar gider. Sağlam dediğim bethesda standardına göre. Umarım vardır bu opsiyon.
Oblivion'ın oynanışı çok daha kötüydü, o yüzden Skyrim büyük bir gelişme olur bu oyun için. .dGörsellik baya hoş ama bir kaç yayıncıdan izledim. Kombat Skyrim gibi duruyor. O beklentiyle girip oynamak lazım.