Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Normalde ağır tepki yemeleri lazımdı özellikle betadan ve açıklanan sistem gereksinimlerinden sonra. Ben bu rakamın yarısını bile beklemiyordum.
Redditte oyun fena çalışmıyor ben sabit 60fps alıyorum diyen bir sürü 4090 kullanıcısı görmüştüm. MH kitlesi de Souls kitlesi gibi biraz, beynini kenara bırakıp oynuyorlar. Neyse en azından puan olarak yerden yere vurmuşlar bu da bir şeydir.

Redditte oyun fena çalışmıyor ben sabit 60fps alıyorum diyen bir sürü 4090 kullanıcısı görmüştüm. MH kitlesi de Souls kitlesi gibi biraz, beynini kenara bırakıp oynuyorlar. Neyse en azından puan olarak yerden yere vurmuşlar bu da bir şeydir.
Binlerce saat oynayacak kadar fanatik şekilde seven fan kitleleri öyle olabiliyor. Ben de oynadım o kadar. Ama oyunu eleştirince koca şirket batmayacak, tersine daha iyi bi iş çıkacak ortaya. Bunu anlayamıyorlar maalesef. Yine böyleler:

Performans modu denedim az önce. Konsolda da durum vahim ama pc'ye kıyasla iyi. Balanced mode'dan devam ederim ben şimdilik.

KCD 2 hem güzel gözüküyor hem iyi performans veriyor, sırf bu yüzden denenir Datte. Baktığım kadarıyla baya iyi oyun, bir şans ver bence. Vaktim olsa MH ile beraber ilk dalacağım oyun.
Boşver MH'yi. Zaten iyi çalışmıyormuş. KCD 2 kervanına sende katıl. Sonrasında bir de Disco Elysium patlarsın. Rpg'ye doyarsın. :D

Boşver MH'yi. Zaten iyi çalışmıyormuş. KCD 2 kervanına sende katıl. Sonrasında bir de Disco Elysium patlarsın. Rpg'ye doyarsın. :D
Disco Elysium işi yaş da KCD 2'ye bakmam lazım evet. Aslda öyle bir vaktim yok ama. Onun olması için hepsinin switch'e gelmesi lazım ki yolda yatakta falan oynayabileyim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 3)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık