Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Souls sever arkadaşlar Khazan the first berserker demosunu az önce oynayıp bitirdim 2 saatte bitiyor
Lies of P gibi buda iyi diyebileceğimiz souls oyunlarından zorluk seçtirme var aldanıp kolayı seçmeyin normal moduda gayet kolay dengeli diyelim dark souls zorluğu beklemeyin silah çeşitliliği var şu an için 3 tür ileride belkide artıyordur parry sistemi Sekirodan sonra bence en tatmin edici olanı onun yanında skill ağaçları yine souls ile puan dağıtma sistemi kolye yüzük takabildiğimiz set parçaları da dahil daha iyisiyle değiştirdiğimiz benim beğendiğim bir sistem var ( bu kısımlar darksiders 2 ye benziyor) gayet tatmin edici bir oyun olmuş türkçe yaması şu linkte https://drive.google.com/file/d/1WmFehI-a10I7fR-ZOsLbtnetzlxWxGBF/view
linke güvenmeyen için çeviri sinnerlownda mevcut ordan indirebilirsiniz yinede paylaştım yasaktı sanırım link paylaşmak neyse 1 hafta banımız hayırlı olsun
isteyen gidip demoya bakabilir ben istediğimi aldım oyun oğlu oyundur.
Denedim ben de. Zor bişey yapmaya çalışmadıkları belli. Baştaki halimizle boss'lar zor olurdu ama açılan skill'ler çok güçlü.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık