Kenshiro Pazar saat 22:46'de #8,861 Shakan dedi ki: Kirby çok tatlı ya Genişletmek için tıkla ... Bence de çok tatlı. Gizli İçerik
Starrk Dün 16:17 da #8,862 Yılbaşı döneminde indirimde dragon's dogma 2'yi almıştım. Karakter yaratma kısmı iyiymiş. Youtube'dan kopya çekerek kendimi geralt, yanımda gezdirdiğim npc'yi de dizideki Ciri yaptım: Gizli İçerik
Yılbaşı döneminde indirimde dragon's dogma 2'yi almıştım. Karakter yaratma kısmı iyiymiş. Youtube'dan kopya çekerek kendimi geralt, yanımda gezdirdiğim npc'yi de dizideki Ciri yaptım: Gizli İçerik
Kuroashi no Sanji Dün 16:23 da #8,863 Starrk dedi ki: Yılbaşı döneminde indirimde dragon's dogma 2'yi almıştım. Karakter yaratma kısmı iyiymiş. Youtube'dan kopya çekerek kendimi geralt, yanımda gezdirdiğim npc'yi de dizideki Ciri yaptım: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Bayağı iyi haaa
Starrk dedi ki: Yılbaşı döneminde indirimde dragon's dogma 2'yi almıştım. Karakter yaratma kısmı iyiymiş. Youtube'dan kopya çekerek kendimi geralt, yanımda gezdirdiğim npc'yi de dizideki Ciri yaptım: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Bayağı iyi haaa