Tabii ki Alexios ile oynadım...İlk kez kadın karakterle mi? İnşallah Kassandra varken Alexios eşşeği ile oynamamışsındır Odyssey'i.
Sapık Yunanlıların yanında kadın karakter ile gezilir mi...
Tabii ki Alexios ile oynadım...İlk kez kadın karakterle mi? İnşallah Kassandra varken Alexios eşşeği ile oynamamışsındır Odyssey'i.
O oyundaki en sapık karakter sensin. Onlar senden korksun.Tabii ki Alexios ile oynadım...
Sapık Yunanlıların yanında kadın karakter ile gezilir mi...
Arkadaşımla başlamıştık. Sonra oyunun ağır P2W olduğunu öğrendiğimizde "Biz fakır adamlarız ağam, bizim neyimize p2w oyun.." dedik saldık.THRONE AND LIBERTY adlı MMORPG oyununu oynayan var mı?
14 lvl'a geldim gelmesine de, bu oyun mmorpgden daha çok normal hikaye oyunu gibi. Sevmedim.Arkadaşımla başlamıştık. Sonra oyunun ağır P2W olduğunu öğrendiğimizde "Biz fakır adamlarız ağam, bizim neyimize p2w oyun.." dedik saldık.
Görevlerle sana haritayı, etkinlikleri, craft upgrade falan tanıtıyordur. O eziyet bitince zindan ve mmo kısmı başlar. Hemen hemen her mmo bu şekilde artık. Sandbox bakıyorsan biraz derinlere bakman gerekiyor:d14 lvl'a geldim gelmesine de, bu oyun mmorpgden daha çok normal hikaye oyunu gibi. Sevmedim.
Abi ben silkroadçıydım normalde. Konfor alanım oraydı, orda huzur buluyordum. Özgürce farm yapmak istiyorum sadece, kafayı temizlemek için.Görevlerle sana haritayı, etkinlikleri, craft upgrade falan tanıtıyordur. O eziyet bitince zindan ve mmo kısmı başlar. Hemen hemen her mmo bu şekilde artık. Sandbox bakıyorsan biraz derinlere bakman gerekiyor:d
O janra bitti gibi bir şey, maalesef:sAbi ben silkroadçıydım normalde. Konfor alanım oraydı, orda huzur buluyordum. Özgürce farm yapmak istiyorum sadece, kafayı temizlemek için.
Örneğin general sonyehon'a gidip, tiger hunting görevi alıp, 20 young tiger, 20 tiger, 1 tane de tiger champion kesip, şehre geri gelip, expimi goldumu alıp, yoluma kendim devam etmek istiyorum
Hikayesi nasıl, Var mı gideri ?14 lvl'a geldim gelmesine de, bu oyun mmorpgden daha çok normal hikaye oyunu gibi. Sevmedim.