Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Forspoken sonunda bedava olmuş. Demosunda büyü sistemi eğlenceliydi ama genel olarak para vermeye değecek bi oyun değildi (harita, ana karakter, diyalog, görsel vb).

Bi denerim artık. Karaktere katlanabilirsem eğlenceli olabilir gibiydi.
12-13 saat civarı sürdü hikayesini bitirdim. Hem ana hikaye bosslarından açılan elementler için hem de ps plusım bitiyor diye acele ettim.

Seslendirmeyi japonca yaptım. Ana karakterin konuşma tarzı özellikle savaş sırasında gıcık ediyordu. Karakterler duyduğum kadar kötü değildi yine de. Başlangıçta 2-3 tane aşırı saçma olay var ordan insanların önizlenimi çok kötü olmuş diye düşünüyorum.

Harita sadece büyü parkuruyla gezip canavarları öldürün diye bahanelerle dolu. Haritada işaretten işarete gidip düşman kesiyorsun. Bazen tarihte yaşanmış bi olaya dönüp 3-5 npc koruyorsun. Bazen de yıkılmış bi yerde ne yaşandığını lore olarak bi kitaptan okuyorsun ardından sana bi ordu saldırıyor falan.

Ps plus katalogunda bu oyundan daha kötü 100 oyun rahat sayarım. Tam fiyatı bizim ülkemizde asla haketmez ama gereksiz gömülmüş o kadar. Oynanışı zevkli ve farklıydı en azından. Piyasada bunu söyleyebileceğimiz oyunlar çok az.

"Canın sıkıldıkça gir büyülerinle 10-20 canavara dal" oyunu olmuş. Hikaye için, yan görevler için oynanacak oyun değil. Shadow of mordor, just cause gibi çok oyun var bu tarzda.

Epic Games yine günlük oyun vermeye başlamış her akşam saat 19.00da ücretsiz oyun verecekler yılbaşına kadar. Geçen sene fena değildi Ghostwire Tokyo,Outer Worlds,Ghostrunner,Fallout 3 gibi oyunlar verilmişti

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık