Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Oyunu gerçekten çok oynamak istedim. Oyun sarıyor ve evrene ait ordu birlikleri, işlenişini burada başlangıç olarak iyi öğreniyorsun. Ancaaak! Oyun seni çok pis dövüyor. Şu an hala da dayağımı bir güzel yiyorum... Adımlarını iyi atman da bazen yetmiyor. Kartlarının niteliğini iyi bilmek de yetmiyor. Rakibin kartları güçlüyse kaçarın yok. Yenileceksin. Bunun için çok kart biriktirip kazanma şansın daha da artsın. Bu benim ilk kart oyunu oynayışım. Önceden sadece bir kere izlemiştim. Yu-Gi-OH kartlarını getiren arkadaş; kullandığı kartların niteliğini öyle iyi ayarlamıştı ki; diğer arkadaşı kaçınılmaz bir şekilde yenmişti. Bende pek anlamazdım tabii. Şu an bu oyunu oynadığımda aydınlandım. Warhammer evrenini daha da oynamak istediğim için olsun, oyunun Türkçe dil desteği olması olsun, oyunun kendisi benim için çok iyi bir seçenekti. İlerde Warhammer ile ilgili bir FRP yapmak istiyorum. Bu yüzden evrenin birimlerini, işlenişini öğrenmek için Warhammer evrenine ait oyun, video, çizgi roman tüketiyorum. Kitapları da var ama Türkçe çevirisi yok..

Oyun, güzel. Gerçi güzel olsa da; oyunun en önemli eksikliği oyuna yeni başlayanlar için pek yardımcı şeylerin olmaması ve PVP dışında oynayabileceğin yer yok. Tüm karşılaşmalarımda güçlü nitelikli kartları olan oyuncularla karşılaşıp paso dayak yedim. Yeni oyuncu için çok acımasız eşleşme. Hatta yer yer üstün olduğum anlarda oyuncu güçlü kartıyla durumu ezici bir şekilde lehine çokça çevirdi. Sinir bozucu ve bunu çok kez yaşadım... "Zaten pvp'nin mantığı bu değil mi ?" diyeceksinizdir. Aynen! Ancak önceki cümlemde de söylediğim gibi: oyuncu bir anda öğrenemez oyunu. Bunu zevkli hale getirmelilerdi.

Sonuç: yine oynamaya devam edeceğim. Ancak evreni öğrenmek için oynayacağım. Siz de eğer hem kart oyunu, hem de Warhammer seviyorsanız bu oyun size hitap edebilir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık