Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Ooo baya uğraşmışsın sen ya. Hafta sonu oynayacaktım bende. Girişte daha %50 falan yazıyordu, gym rozet toplama oldu mu sende gelecek mi ki ?
Gymler her 10.savaşta bir gelme ihtimali var. Elite Four,Champion,Grunt Boss savaşları da bu şekilde işliyor. Oyunun amacı 200.katmana kadar gelmek. Sonrasında Endless modu açılıyor burada sınır yok. Sırf savaş üzerine kurulu Rogue like mantığında.

Yakaladığın Pokemonları savaştırdıkça Candy kazanıyorsun. Bu candyler pokemonun bedelini düşürüyor, yumurtlatarak daha güçlü başlangıç saldırılarına sahip oluyorsun ya da ikinci bir ability veriyor pokemonuna.

Oyunun mantığını anlayınca baya sarıyor. Egg Gatcha’lar mesela Legendary veya Shiny Pokemon düşürme ihtimalini arttırıyor.

Ait olduğu lore'lara göre karşılaşmada Dragonborn mu alır; Kratos mu alır ?
Kratos alır, ama Kratos da Alduin'i alamazdı mesela.

Dragonborn aşırı güçlü birisi değil.

Nida gücünün yanında Dragonborn ejderha ruhlarını da elde ediyor. Bu yüzden diğer Dragonbornlardan farklı olduğu söyleniyor. Bir de Tiber Septim gibi tanrısallaşma da mevcut. Oyunun DLC'sinde Miraak kendisini taptırarak güç elde etmeye çalışıyordu. Geçen bu karşılaşmayı görünce merak ettim

Tüm dragonbornlar ruh emiyordu sanki.

Tiber Septim gibi tanrılaşma yok. Tiber Septim tek bir kişi değil, 3 tane ruhtan oluşan chim açan, rüya içinde rüya gören bir varlık. Bizim Dragonborn böcek gibi bir şey onun yanında.

Kratos alır, ama Kratos da Alduin'i alamazdı mesela.

Dragonborn aşırı güçlü birisi değil.

Tüm dragonbornlar ruh emiyordu sanki.

Tiber Septim gibi tanrılaşma yok. Tiber Septim tek bir kişi değil, 3 tane ruhtan oluşan chim açan, rüya içinde rüya gören bir varlık. Bizim Dragonborn böcek gibi bir şey onun yanında.
Hepsinin ruh emme gücü var ama yaşadıkları dönem ejderha yoktu.

Tiber septim için bu söyleniyor mesela. "Ben tiber septim'in ejderha emdiğini duymadım" diyor biri. Başkası da "onun zamanında ejderha yoktu" demişti. Askerler arasında bu muhabbet geçiyor ilk ejderhanı emdiğin görevde.

Son dragonborn bu yüzden çok özel. Tabi tiber septim tanrılaştığı için o daha ayrı bişey.

Hepsinin ruh emme gücü var ama yaşadıkları dönem ejderha yoktu.

Tiber septim için bu söyleniyor mesela. "Ben tiber septim'in ejderha emdiğini duymadım" diyor biri. Başkası da "onun zamanında ejderha yoktu" demişti. Askerler arasında bu muhabbet geçiyor ilk ejderhanı emdiğin görevde.

Son dragonborn bu yüzden çok özel. Tabi tiber septim tanrılaştığı için o daha ayrı bişey.
Tiber Septim chim açtıktan sonra ejderdoğan güçlerini kaybediyor zaten, tanrılaşmasının ejderdoğan güçleriyle alakası yok. Cyrodil'in topraklarını sil baştan mı ne yaratıyordu sanki, çok uzun zaman olduğu için bazı detaylarını unuttum.

Yani pek özel olmuyor, son ejderdoğan şanslı oluyor sadece. Akavir'de Tosh Raka var mesela, ejderhaya dönüşebiliyor, buna özel derim.

Tes evreni aslında Anu'nun bir rüyası, chim de rüyanın içinde olduğunu fark ederek kendi rüyanı görmek gibi bir şeydi.

Lovecraft evreninde her şeyin Azatoth'un rüyası olması gibi düşün.
Soru soruyu açacak belli ki. Bunla beraber Hermaeus Moranın hikayedeki önemi gözümde daha da arttı çünkü. karşılaşınca kendimi yetersiz hissetmiştim. Korkutucu karakterdi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık