Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Öneri söyleyenlere teşekkürler. AC odyssey ultimate version, ac3 remastered ve ac liberation remastered veriyormuş haberiniz olsun.

Sınav geçsin ilk odyssey bakıcam oyunlardan.

Wilds'ta credits'i gördüm. Ana hikaye bitti ama asıl oyun ondan sonra başladı.

Hikayeyi speedrun yapmamızı beklemişler. World'deki yan etkinlikler, yan görevler falan hiç yoktu. Tüm ana hikaye low rank. Hikayeyi bitirip high rank'e geçince insanlar bana yan görev verip karşılığında ödüller vermeye başladılar. Açık harita işe yarar hale geldi.

Aslında iyi olmuş böyle. Neden yaptıklarını high rank'i biraz oynayınca anlıyorsun. Ama ana hikaye bitene kadar da oyunun sıkıcı olmasına sebep olmuş.

Hikaye daha iyi olsa kurtarırdı. Dünyası ve insanları inandırıcı olmayınca kendimi veremedim. 1000 yıldır canavar komşularla yaşayan insanlar silah konseptini bilmiyor. Sırtındaki nedir diye soruyor. Ulan bari bi tuzak yapın, 10-20 kişi toplanıp mızrak, ok atarak savaşın deli misiniz nesiniz?

Neyse. High rank şuan çok zevkli ilerliyor. Betada vuruş hissiyatı şikayet edilmişti daha iyi yapmışlar. Charge blade'in testeresi çok iyi özellikle. Denediğim her silah çok hoşuma gitti (Long sword, charge blade, sword and shield, bow, great sword).

Crafting malzemeleri ürettiğimiz bahçe yok. Tuttuğumuz küçük canavarlarla süslediğimiz odamız yok. Kantin yok. Demirci de hikayede yanımızda gezdiği için base'e hiç gitmesek de oluyor hikaye boyunca.
Oyunu baya haritada geçirmemizi, base'e dönmememizi beklemişler. Wilds ismine yakışmış. Yapmak istedikleri şey hoşuma gitti ama abartmışlar. Crafting malzemelerini ve yemek malzemelerini toplamak gereksiz zaman alıyor şuanki haliyle. Bunun dışında high rank'te bi derdim yok şuan.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık