Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

KCD’nin olayı kombat değil ama. Monster Hunter hayvan gibi rol yapma hayvan gibi kaliteli yan görev ve hayvan gibi atmosfer sunuyorsa sabrederim. :D

Oyunun çoğunlukla temeli kombat ve canavar kesmeye dayandığı için bundan soğuyunca sabretmek zor geliyor. :D
Ortaçağ temalı bir oyunda hayvan gibi rp yapılıyorsa bu sıklıkla dövüşmek zorunda kalmak demektir aynı zamanda. Combat o oyunun da büyük bir parçası. Çubukla köylü dürtmeye sabreden adam gökten trex üstüne düşerken ekranı boydan boya yaran slash atmaya ruhunu teslim eder normalde.

İşte o kısım oyun dünyasında bulabileceğin en eşsiz en zevk veren deneyimlerden biri olacak zamanla. Ama ben sabırlı adamım beklerim. FS oyunlarına söven Keko'nun FS müptelası olması gibi beklerim senin MH maceranı Arty

Arrekz'in videoları yeni başlayanlar için en iyisiydi benim bildiğim. Long sword'u bırakayım örnek olarak:

İngilizcesi olan bu kanaldan öğrensin. Iceborne dlc'si çıktığında eklenen hareketler için ayrı videoları vardı. Bakmadım ama mh wilds için de yapmıştır.
Ben de buradan öğrenmiştim. Kesinlikle çok öğretici videolar. 30 saat işkence çekeceğine 2 saate öğreniyorsun temelleri.

Ortaçağ temalı bir oyunda hayvan gibi rp yapılıyorsa bu sıklıkla dövüşmek zorunda kalmak demektir aynı zamanda. Combat o oyunun da büyük bir parçası. Çubukla köylü dürtmeye sabreden adam gökten trex üstüne düşerken ekranı boydan boya yaran slash atmaya ruhunu teslim eder normalde.

İşte o kısım oyun dünyasında bulabileceğin en eşsiz en zevk veren deneyimlerden biri olacak zamanla. Ama ben sabırlı adamım beklerim. FS oyunlarına söven Keko'nun FS müptelası olması gibi beklerim senin MH maceranı Arty
Hayvan gibi rp yapıldığı için çoğu işi tatlı dilimle çözüyorum. :D Oyunun her anında kombata girmiyorsun zaten. Oyunun rol yapma tarafının güzelliği öyle ağır basıyor ki kombat tadı tuzu oluyor KCD’de. Oyundan beklentiyle alakalı. Monster Hunter gibi tamamen kombata dayalı bir oyunla kıyaslamak abes kaçar. Gidip bende Monster Hunter’dan canavarları karizmam sayesinde kılıçlarım yerine tatlı dilimle yakalayayım demiyorum. :D

Valla bir şans vericem ama saatlerce sabredecek halim yok bir oyundan keyif alacak noktaya gelmek için. Maksimum 3 saat kotam var sabretmek için.

Hayvan gibi rp yapıldığı için çoğu işi tatlı dilimle çözüyorum. :D Oyunun her anında kombata girmiyorsun zaten. Oyunun rol yapma tarafının güzelliği öyle ağır basıyor ki kombat tadı tuzu oluyor KCD’de. Oyundan beklentiyle alakalı. Monster Hunter gibi tamamen kombata dayalı bir oyunla kıyaslamak abes kaçar. Gidip bende Monster Hunter’dan canavarları karizmam sayesinde kılıçlarım yerine tatlı dilimle yakalayayım demiyorum. :D

Valla bir şans vericem ama saatlerce sabredecek halim yok bir oyundan keyif alacak noktaya gelmek için. Maksimum 3 saat kotam var sabretmek için.
Sor bakalım @Dattebayo..! 'ya milletin ayılıp bayıldığı BG3'e ne zaman başlayacakmış :d

Oynayacak vaktim de oynayacak pc de yok şuan ya. Yazın memlekete gidince bakmayı düşünüyorum ama o zaman da en fazla 1 ay tatilim olacak, daha az da olabilir. En kötü ana hikayeyi bitiririm diye düşünüyorum umarım çok uzun değildir.
Fiyattan bahsetmedin bile, yeni bir Historia doğuyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık